Αποθέωσαν τον Αλέξη Τσίπρα στην Καλαμαριά – Πλήθος κόσμου στην περιοδεία του

17 Μαρτίου, 2022 2:27 ΜΜ
More videos

Πλήθος κόσμου στην περιοδεία Τσίπρα στην Καλαμαριά

Με ενθουσιασμό έγινε δεκτός από πλήθος πολιτών ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της περιοδείας του στην Καλαμαριά στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Θεσσαλονίκη

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στις 11:00 το πρωί και μαζί με βουλευτές του κόμματος πραγματοποιεί περιοδεία σε καταστήματα της περιοχής.

Μαζί με καταστηματάρχες και επιχειρηματίες συνομίλησε για την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση καθώς και την ραγδαία αύξηση στις τιμές σχεδόν στο σύνολο της αγοράς.

Αυτήν την ώρα πραγματοποιείται συνάντηση με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) και πρόεδρο της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης (ΕΝΒΕΘ), Θέμη Κιουρτζή και τον αντιπρόεδρο της ΕΝΒΕΘ, Χρήστο Σταυράκη (πρατήριο καυσίμων ΕΚΟ, Εθνικής Αντιστάσεως 82)

«Το κράτος λεηλατεί τον καταναλωτή»

Ο αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για την συνειδητή μη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

«Η ελληνική κοινωνία βιώνει μια βαθιά κρίση. Η εκτίναξη των τιμών στην ενέργεια έχουν πυροδοτήσει αλυσιδωτές αυξήσεις στα είδη ευρείας κατανάλωσης», ανέφερε ξεκινώντας τις δηλώσεις του.

«Η κρίση αυτή υπάρχει εδώ και μήνες, δεν την προέβλεψε, δεν κινήθηκε για να την αντιμετωπίσει. Αντιθέτως, με τις επιλογές του έχει γίνει πολλαπλασιαστής αυτής της κρίσης», ανέφερε επίσης.

Πηγή: politic.gr