Εισαγγελική παρέμβαση ζήτησε ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος Κιλκίς γιά την θανάτωση δέκα ζώων

6 Νοεμβρίου, 202210:16 ΜΜ

Την εισαγγελική παρέμβαση γιά να βρεθεί ο ένοχος μέσα από κάμερες καταγραφής των καταστημάτων γιά την θανάτωση δέκα ζώων ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στο κέντρο του Κιλκίς ζήτησε ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος Κιλκίς στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση στην τηλεόραση του Άλφα το πρωί της Κυριακής 6.11.22.

Η πρόεδρος του Φιλοζωϊκού συλλόγου Σώτη Χατζηπανάγου δήλωσε ότι τρία χρόνια συντάμε καταστάσεις που μας δημιουργούν θλίψη, αποτροπιασμό και προσβάλουν τον πολιτισμό μας, καθώς περισσότερα από τριακόσια ζώα έχουν θανατωθεί, σε πάρκα, παιδικές χαρές, πλατείες και πολυσύχναστους δρόμους.

Γιά μιά φορά ακόμη γινόμαστε πανελληνίως γνωστή γιά της πράξης βίας, επίθεσης και εξαφανίσεις ζώων, καθώς και κάθε ενέργεια που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή, τόσο των αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων, όσο και των ανθρώπων που μπορεί να έρθουν σε επαφή με τοξικές ουσίες – δηλητήριο.

Οι μαζικές δηλητηριάσεις ζώων, κοντά σε χώρους που παίζουν παιδιά, προκαλούν αποτροπιασμό και είναι καταδικαστέες από το σύνολο των πολιτών καθώς υπάρχει κίνδυνος το δηλητήριο να έρθει σε επαφή με τα παιδιά που παίζουν ανυποψίαστα στο αθλητικό πάρκο.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News