Εισαγγελέας πήγε να «αρπάξει» συνάδελφό της µέσα στην Παναγία της Τήνου!

21 Σεπτεμβρίου, 2020 6:10 ΜΜ
More videos

Άγριο (και πολύ μάλιστα) επεισόδιο εκτυλίχθηκε μεταξύ δυο εισαγγελικών λειτουργών, πριν από λίγες ημέρες, στον Ναό της Μεγαλόχαρης, στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελιστρίας ή αλλιώς στην Παναγία της Τήνου.

Ρεπορτάζ Πέτρος Κουσουλός -ereportaz.gr

Τα όσα έμαθα και δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης είναι γνωστά τόσο στους αρμόδιους Επιθεωρητές των Δικαστηρίων όσο και στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα. Θεωρώ ότι και στο υπουργείο Δικαιοσύνης πρέπει να έχει πάρει κάτι το αυτί τους μιας και το σούσουρο το οποίο προκλήθηκε ήταν μεγάλο! Να σας εξηγήσω, όμως, τι ακριβώς έγινε καθώς μιλάμε για grande επεισόδιο το οποίο διασαλεύει το κύρος της εισαγγελικής Αρχής!

Ακόμη και οι επισκέπτες, οι νεωκόροι και οι ιερείς έμειναν άφωνοι καθώς είδαν μια κυρία, ανώτερη εισαγγελική λειτουργό η οποία τελευταία ζει ιδιαίτερα δυσάρεστες καταστάσεις, σε έξαλλη κατάσταση να προπηλακίζει -λεκτικά- μια άλλη κυρία και να την απειλεί ευθέως χρησιμοποιώντας σκαιότατους χαρακτηρισμούς μέσα στον Ναό της Παναγίας!

Η συνάντηση

Η μοιραία συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων της Παναγίας. «Έσπασε ο διάβολος το ποδάρι του και οι δύο εισαγγελείς συνέπεσαν στον Ναό της Μεγαλόχαρης για να προσκυνήσουν», ήταν τα ακριβή λόγια καλά πληροφορημένης πηγής μου.

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών η οποία φέρεται να δέχτηκε το λεκτικό bullying εισήλθε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μόνη της στον Ναό για να ανάψει ένα κερί. Την ίδια ώρα εντός του Ναού της Ευαγγελιστρίας βρισκόταν και η συνάδελφός της, ανώτερη σε βαθμό, η οποία συνοδευόταν από δύο κυρίες-φίλες της αλλά και αστυνομικούς. Με το που είδε η αρχαιότερη εισαγγελέας τη συνάδελφό της έγινε πυρ και μανία! Αιτία ήταν ο τρόπος με τον οποίο είχε χειριστεί προσωπική της υπόθεση η συνάδελφός της. «Δεν ντρέπεσαι με αυτά που κάνεις; Δεν ντρέπεσαι; Νομίζεις ότι μπορείς να με λυγίσεις; Εξαφανίσου από μπροστά μου να μην σε βλέπω!», ήταν μερικές από τις -πλέον- επιεικείς εκφράσεις που φέρεται να εκστόμισε. Σοκαρισμένη η νεότερη εισαγγελική λειτουργός προσπάθησε να μην ρίξει λάδι στη φωτιά. Όπως έμαθα αγνόησε τον «καυγά» που έστησε η συνάδελφός της και απομακρύνθηκε από τον Ναό χωρίς να απαντήσει. Την ίδια στιγμή οι φωνές και οι εκφράσεις της συναδέλφου του είχαν σοκάρει τους προσκυνητές που ήταν παρόντες. Ένας από αυτούς φέρεται να μην κρατήθηκε και να συνέστησε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση καθώς ένιωσε -αυτονόητα- προσβεβλημένος αφού το επεισόδιο έλαβε χώρα μέσα στο «σπίτι» της Παναγίας.

Ταύρος εν υαλοπωλείω στη Λεωφόρο Μεγαλόχαρης

Η ιστορία έχει όμως και συνέχεια! Tο επεισόδιο συνεχίστηκε και έξω από τον Ιερό Ναό ακόμη και στη Λεωφόρο Μεγαλόχαρης.

Ωσάν να ήταν ταύρος εν υαλοπωλείο η «θιγμένη» από τους χειρισμούς της συναδέλφου της εισαγγελέας τής επιτέθηκε εκ νέου! Στην επίθεση, όπως πληροφορούμαι, συμμετείχαν τόσο οι δύο φίλες της αλλά και οι αστυνομικοί φρουροί της. Και το δεύτερο κατά σειρά επεισόδιο έγινε αντιληπτό από πολίτες και θρησκευόμενους που ήταν πέριξ του ναού. Ένας εξ΄αυτών, ο οποίος αργότερα πληροφορήθηκε την ταυτότητα των δύο γυναικών, μάλιστα μου είπε ότι παρ’ ολίγο η κατάσταση να ξεφύγει τελείως και οι δύο γυναίκες να πιαστούν στα χέρια.

Τελικά επικράτησε η σύνεση, η ψυχραιμία και η «αγιοσύνη» -απ΄ότι φαίνεται- την οποία επέδειξε η εισαγγελέας Πρωτοδικών η οποία απομακρύνθηκε κακήν κακώς.

Μάλιστα το φερόμενο ως «θύμα» της λεκτικής επίθεσης εκμυστηρεύθηκε τη συγκεκριμένη -αξέχαστη- συνάντηση σε συναδέλφους της και ανώτερους της, μερικοί εκ των οποίων (άκουσον-άκουσον) φέρονται να τη συμβούλευσαν να μην καταγγείλει το γεγονός, καθώς δεν είχε μάρτυρες…