Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΕίπε βάρıα λόγıα: O Μnτροπολίτης Καλαβρύτων πήρε σκλnρή θέση για τα ομόφuλα...

Είπε βάρıα λόγıα: O Μnτροπολίτης Καλαβρύτων πήρε σκλnρή θέση για τα ομόφuλα ζεuγάρıα

“Θέλουν να τελειώσουν το DNA του Έλληνα” είπε μεταξύ άλλων ο ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος

Στο “καυτό” ζήτημα του νομοσχεδίου για την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών τοποθετήθηκε και ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος στον ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου.

“Όσο κι αν θέλουν να βγάλουν τον Χριστό από το ελληνικό κράτος δε θα τα καταφέρουν, είναι ριζωμένος ο Χριστός και η Ελλάδα μέσα στην καρδιά μας και η νίκη του Χριστού θα έρθει σύντομα και ας το καταλάβουν αυτοί που προσπαθούν να αλλοιώσουν όχι μόνο την πίστη μας, αλλά να αλλοιώσουν και το DNA του Έλληνα αλλάζοντας την χριστιανική και παραδοσιακή οικογένεια”.

“Το αποτέλεσμα της αμαρτίας, όπως λέει η Βίβλος, είναι ο θάνατος. Ο Κύριος μας ξέρει πως θα τα κανονίσει όλα στο τέλος. Αν αυτοί οι άνθρωποι νομοθετήσουν να υιοθετούν τα ομόφυλα ζευγάρια παιδιά, θα είναι καταστροφικό για την κοινωνία μας. Και που είναι τα φεμινιστικά κινήματα των γυναικών που θέλουν να κάνουν τις γυναίκες προϊόντα και εργοστάσια παραγωγής ζωής”, είπε ο μητροπολίτης.

Στη συνέχεια κάλεσε τους πιστούς να προσευχηθούν ώστε να μην περάσει το σχετικό νομοσχέδιο και έκλεισε με ευχές:

“Είθε ο Θεός να μην επιτρέψει να συμβεί αυτό. Έχουμε ένα μεγάλο όπλο – την προσευχή. Ας προσευχηθούμε λοιπόν στον Θεό να τους φωτίσει για να μην καταστρέψουν την Ελλάδα μας”.

Δείτε το βίντεο

Τα πιο σημαντικά