Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΕίπε λόγια που κάνεις δεν περίμενε: Αποθέωσε την Σοφία Πολυζωγοπούλου ο Απόστολος...

Είπε λόγια που κάνεις δεν περίμενε: Αποθέωσε την Σοφία Πολυζωγοπούλου ο Απόστολος Λύτρας – H δήλωση του «ύμνος»

Απόστολος Λύτρας: Δήλωση ύμνος για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου – «Άξια σύζυγος για μένα, άξια μάνα για το κοριτσάκι μας»

Μια δήλωση μέσα από τη φυλακή όπου κρατείται έκανε ο Απόστολος Λύτρας, το μεσημέρι του Σαββάτου 22/6. Σε αυτή τη δήλωση ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος ομολόγησε πως χτύπησε άγρια τη σύζυγό του, τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής, μίλησε με τα πιο αποθεωτικά λόγια για την Σοφία Πολυζωγοπούλου.

«Όλες αυτες τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγγνωμη τόσο από την σύζυγο μου όσο και από τα παιδιά μου, υπάρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα αλλά προς την σύζυγο μου που είναι θύμα αυτής της υπόθεσης και κατ’ επέκταση στα 3 μου παιδιά. Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες.

Θέλω να διευκρινίσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω. Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή οτιδήποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν την ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά – άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση. Τέλος θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνώμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε αξία σύζυγος σε μένα, αξία μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει, από το δικό μας παιδί και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής» γράφει ο Απόστολος Λύτρας.
Απόστολος Λύτρας: «Ζητιανεύει» φαγητό στον Κορυδαλλό – Το «θερμό» επεισόδιο με συγκρατούμενο του πρώην αστυνομικό για μία προκαταβολή

Δύσκολες ώρες για τον Απόστολο Λύτρα στο κελί no4 της ΣΤ’ πτέρυγας στον Κορυδαλλό.

Ο 52χρονος γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, τρόφιμος πλέον των μεγαλύτερων φυλακών της χώρας, «ζητιανεύει» τροφή από τους συγκρατουμένους του, καθώς αν και έχει το δικαίωμα να προμηθευτεί προϊόντα από το κυλικείο της φυλακής, εντούτοις το γεγονός ότι οι παραγγελίες γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, καθιστούν αδύνατη την προμήθεια και έτσι μέχρι να ψωνίσει, θα πρέπει να σιτίζεται από το φαγητό της κουζίνας του καταστήματος, κάτι το οποίο δεν θέλει. Έτσι, αναγκάζεται να «δανείζεται» τροφή από τους δύο συγκρατουμένους του στο κελί.

Κυρίως από τον λεγόμενο «μανάβη» – ιδιοκτήτη αλυσίδας καταστημάτων που οδηγήθηκε στη φυλακή για διακίνηση μεγάλης ποσότητας κοκαϊνης – ο οποίος τον προμηθεύει με προϊόντα μέχρι την Τρίτη, όποτε θα μπορεί πλέον να αγοράσει, όχι φυσικά με μάρκες, όπως εσφαλμένα έχει αναφερθεί, αλλά χρεώνοντάς τον σε έναν συγκεκριμένο ατομικό αριθμό που λαμβάνει κάθε κρατούμενος μετά τον εγκλεισμό του για να μπορεί να ψωνίζει.Οι «πολικές» θερμοκρασίες στο κελί, το «θερμό» επεισόδιο με πελάτη που του είχε πάρει προκαταβολή για υπόθεσή του και η αποφυγή προαυλισμού

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsit.gr, ένα άλλο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει ο καθ’ ομολογίαν κακοποιητής δικηγόρος Λύτρας και «θεριακλής» (καπνίζει μανιωδώς), εκτός από την απαγόρευση του τσιγάρου, καθώς ο ένας εκ των δυο συγκρατουμένων του και ειδικότερα ο εκκεντρικός επιχειρηματίας της Αράχωβας, έχει κάνει επέμβαση στον πνεύμονα, είναι οι πολικές θερμοκρασίες στο μικρό κελί νούμερο 4.

Η θερμοκρασία του κλιματιστικού είναι τόσο χαμηλή με αποτέλεσμα ο χώρος να θυμίζει ιγκλού. Όμως, το σημαντικότερο είναι ότι μετά την άφιξή του, υπήρξε ένα «θερμό» επεισόδιο με συγκρατούμενο της ΣΤ’ πτέρυγας, έναν αστυνομικό κρατούμενο, ο οποίος τον πλησίασε και του ζήτησε τον λόγο για μια προκαταβολή, που είχε λάβει ο Λύτρας για να τον εκπροσωπήσει χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 52χρονος αποφεύγει τον προαυλισμό του, προκειμένου να μην έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον πελάτη, που ο ίδιος θεωρεί ότι ο ποινικολόγος τον έχει «αδικήσει».

Τα πιο σημαντικά