Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΕίπε αυτά που όλοι νιώθουν: Η Μενεγάκη τα είπε όλα με ειλικρίνεια...

Είπε αυτά που όλοι νιώθουν: Η Μενεγάκη τα είπε όλα με ειλικρίνεια για τον Αλέξη Γεωργούλη

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στα τηλεοπτικά πλατό, ύστερα από πολυήμερη απουσία για τις γιορτές του Πάσχα. Η παρουσιάστρια, αφού καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες της στο στούντιο, προλόγισε για τη συνέχεια της εκπομπής ότι θα πληροφορηθούμε όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Επειδή λείπουμε πολύ καιρό κι έχουν υπάρξει διάφορα θέματα… Επειδή είδα, όπως είδαμε όλοι τις τελευταίες ημέρες, ότι παίζει ένα θέμα που μας έχει αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό και περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει, τι θα γίνει… Μιλάω για τον Αλέξη Γεωργούλη που το τελευταίο τριήμερο από ό,τι όλοι παρακολουθούμε, έχουν βγει πράγματα που ψάχνουν και σε λίγο θα μας τα πει η δημοσιογράφος του Mega, Ιουλία Βελισσαράτου.

Δεν είμαι η κατάλληλη για να μιλήσω, γιατί κι εγώ, για να είμαι ειλικρινής, έλειπα στο εξωτερικό, χθες με το που γύρισα, άρχισα να τα παρακολουθώ. Λέω “πότε έγιναν όλα αυτά; Τι συνέβη;”. Θα τα ακούσουμε όλα σε λίγο».

Δες παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Τα πιο σημαντικά