Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
διάφοραΕίπε 7 λέξεις και προκάλεσε «σεισμó»: Σάλoς με την δήλωση του Μπέο...

Είπε 7 λέξεις και προκάλεσε «σεισμó»: Σάλoς με την δήλωση του Μπέο για τον Κασσελάκη

Μπέος για Κασσελάκη: «Θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε πoύστnδες;»

Ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου κατά του Στέφανου Κασσελάκη – Διέκοψαν τη μετάδοση τα κανάλια
Σε μία αθλιότητα άνευ προηγουμένου σχετικά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη προχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος σε δήλωσή του λίγα λεπτά πριν το τέλος της εκλογικής διαδικασίας, από την κεντρική πλατεία του Βόλου.

Επιτέθηκε στον Κασσελάκη ο Μπέος

«Εγώ ως άνθρωπος είμαι αυτός που ξέρετε, μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας, σας κοιτάω στα μάτια, αντιμετωπίζω όλα τα ζητήματα στις γειτονιές και εκφράζομαι ελεύθερα, όπως λέει και το Σύνταγμά μας. Δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός, ούτε έχω πτυχίο κορνιζαρισμένο.

Τα τελευταία χρόνια κυβέρνησαν γιατροί και δικηγόροι την Ελλάδα, αυτοί μας εξαθλίωσαν», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε «και έχεις κάποιες εκπομπές που αντί να σταθούν στην ουσία κάθονται και ασχολούνται με τον Κασσελάκη, ο οποίος είπε ότι ”επειδή δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια” .

Δηλαδή τι θες να πεις ρε συ με τα κανάλια που σε προβάλλουν; Ότι εμείς οι υπόλοποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε π@@@@δες;», δήλωσε ο ίδιος.

Δείτε βίντεο
Κασσελάκης για Μπέο: «Η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της επιτέλους»

«Παροτρύνω τη Δικαιοσύνη να κάνει και σε αυτό το θέμα τη δουλειά της, επιτέλους». Αυτό ήταν το πρώτο σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη για την κατάπτυση δήλωση του Αχιλλέα Μπέου «τι θέλει να μας πει ο Κασσελάκης, ότι πρέπει να υιοθετούμε κι εμείς αγόρια για να τα κάνουμε που…δες;».
«Δεν έχω πολλά να πω. Θα παροτρύνω τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και σε αυτό το θέμα επιτέλους», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας στον Αχιλλέα Μπέο, κατά τις δηλώσεις του με φόντο τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών.
« Σήμερα ήταν ένα πρώτο μήνυμα για την ανάγκη η χώρα μας να έχει μία νέα μεγάλη προοδευτική παράταξη», σημείωσε ο κ. Κασσελάκης και υπογράμμισε: «η ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει από αύριο».

Παράλληλα, κάλεσε όλους τους προοδευτικούς Αθηναίους να στηρίξουν τον αντίπαλο του Κώστα Μπακογιάννη στον β’ γύρο, δηλαδή τον κ. Δούκα που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ.

Τα πιο σημαντικά