«Είπαμε ο ένας στον άλλο ευχαριστώ» – Η δυνατή αποκάλυψη της Μπριζίτ Μακρόν μετά την ανακοίνωση της νίκης

25 Απριλίου, 2022 12:20 ΜΜ
More videos

“Μια τεράστια τιμή”, χαρακτήρισε η Μπριζίτ Μακρόν τη νίκη του συζύγου της, Εμανουέλ.

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας εκμυστηρεύτηκε την περηφάνια της που είδε τον σύζυγό της Εμανουέλ Μακρόν να επανεκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας και δήλωσε “είμαι έτοιμη” για άλλα πέντε χρόνια.

Το “ευχαριστώ” του Μακρόν στους Γάλλους με την Μπριζίτ πάντα στο πλευρό του.

“Είμαι έτοιμη για άλλα πέντε χρόνια”, είπε η Μπριζίτ Μακρόν, αμέσως μετά τη νικητήρια ομιλία του Εμανουέλ Μακρόν.

Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας μετά την ομιλία του Μακρόν κάτω από τον Πύργο του Άϊφελ.

Η σύζυγος του αρχηγού του κράτους λέει ότι ένιωσε “τεράστια συγκίνηση” αφού βρέθηκε στο βάθρο απέναντι στους υποστηρικτές του Εμανουέλ Μακρόν στο Πεδίο του Άρεως στο Παρίσι.

“Δεν το συνηθίζεις ποτέ. Είναι τόσο μεγάλη τιμή που ελπίζω να την αξίζω”, είπε στο κανάλι France 2.

“Είμαι τόσο χαρούμενη για εκείνον. Έζησα αυτά τα πέντε χρόνια, αυτά τα πέντε χρόνια δουλειάς. Έχει φιλοδοξίες για τη Γαλλία, ξέρω πού θέλει να πάει και θα κάνει τα πάντα για να φτάσει εκεί. Ελπίζω να το καταλάβουμε και να το ακολουθήσουμε. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη σε αυτόν”, συνέχισε.

“Η Γαλλία είναι η πιο όμορφη χώρα στον κόσμο, το πρόβλημα είναι ότι δεν τη γνωρίζουμε πάντα”, συνέχισε η Μπριζίτ Μακρόν.

Ποιος θα είναι ο ρόλος της ως Πρώτη Κυρία;

“Θα κάνω ό,τι μπορώ για τις Γαλλίδες και τους Γάλλους”, απάντησε… ενώ πρόσθεσε, “από τη θέση μου φυσικά”.

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος της Γαλλίας λέει κάτι στην Μπριζίτ, που σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία είναι πολύ διακριτική παρουσία χωρίς να λείψει στιγμή από δίπλα του.

Τέλος, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι είπαν με τον Γάλλο πρόεδρο αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, δίστασε να απαντήσει, είπε πως είναι κάπως προσωπικό και τελικά αποκάλυψε ότι “είπαμε ο ένας στον άλλο ένα αμοιβαίο ευχαριστώ”.