Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΕίναι πάμπλουτη, λίγοι ξέρουν τι δουλειά κάνει: Το επάγγελμα της πεθεράς της...

Είναι πάμπλουτη, λίγοι ξέρουν τι δουλειά κάνει: Το επάγγελμα της πεθεράς της Μενεγάκη, Λιλίκας Παντζοπούλου

Η Λιλίκα Παντζοπούλου, μητέρα του συζύγου της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλου, είναι μία γυναίκα που μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά την επιχειρηματική της δύναμη.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως ελάχιστοι γνωρίζουν, ποιο είναι στην πραγματικότητα το επάγγελμα της μητέρας του επιτυχημένου επιχειρηματία και συζύγου της παρουσιάστριας, Ματέο Παντζόπουλου.

Η Ελένη Μενεγάκη διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την πεθερά της κάτι που αποδεικνύεται και από τις πολύ συχνές αντιδράσεις που κάνει η μία στην άλλη στις αναρτήσεις τους στα social media.

667

Η Λιλίκα Παντζοπούλου είναι πολύ ενεργή στα social media και μάλιστα ανά καιρούς ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες που τραβάνε την προσοχή της νύφης της ενώ συχνά επιλέγει να μοιράζεται στιγμιότυπα από το Όναρ, το ξενοδοχείο του γιου της στην Άνδρο, το οποίο αποτελεί τον προσωπικό της παράδεισο.

Το επάγγελμα της πεθεράς της Ελένης Μενεγάκη, Λιλίκας Παντζοπούλου

Όπως αναφέρει λοιπόν η ίδια στο bio της στο Instagram, είναι φωτογράφος, γεγονός που εξηγεί τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες που επιλέγει να μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

668

Η Λιλίκα Παντζοπούλου, εκτός από φωτογράφος και μητέρα του Ματέο είναι κόρη του βιομηχάνου και ενός από τους βασικότερους ιδρυτές της «Μίσκο» Ελευθέριου Μαντζίκα. Για την ακρίβεια, ο πατέρας της υπήρξε ο άνθρωπος που ανέλαβε την εταιρεία το ‘62 και την μετέτρεψε σε κολοσσό δημιουργώντας ένα μοναδικό ελληνικό διαχρονικό success story.

k2 items src 6bb3e78c6f2b15a9f7d1d2297de6cf49 550x412 1

Τα πιο σημαντικά