Είναι ντροπή να κάνεις πολιτική με τον θάνατο…

14 Δεκεμβρίου, 20213:39 ΜΜ

Ο Γιώργος Τράγκας έφυγε από τη ζωή. Και επειδή ήταν ένας άνθρωπος με πάρα πολύ έντονη προσωπικότητα αυτά που λέγονται και γράφονται από την στιγμή που κίνησε για την απάνω γειτονιά είναι ακραία.

γράφει ο Νίκος Συρίγος – newsbomb.gr

Ο Γιώργος Τράγκας ήταν συγκλονιστικός ραδιοφωνικός παραγωγός. Μέσα στους 4-5 καλύτερους όλων των εποχών. Έδινες ακόμη και τις… διαφημίσεις, με τέτοιο τρόπο που σε κράταγε να μην αλλάξεις σταθμό. Δεν είναι τυχαίο ότι όπου και αν πήγε, ανέβασε την ακροαματικότητα των σταθμών κατακόρυφα. Και μπράβο του.

Για την δημοσιογραφική του πορεία και τις θέσεις του κρίθηκε από τον κόσμο. Άλλοι τον συμπαθούσαν κι άλλοι τον αντιπαθούσαν. Άλλοι συμφωνούσαν σε όσα έλεγα και άλλοι δεν ήθελαν ούτε να τα ακούν. Τόσο απλά. Από εκεί και πέρα το να κάνεις «πολιτική» με τον θάνατο ενός ανθρώπου είναι ντροπή.

Το γράφω και με κεφαλαία για να το καταλάβουμε όλοι: ΝΤΡΟΠΗ. Και επειδή στον κόσμο των social media και ειδικά του twitter η ανθρωποφαγία έχει πάρει πια άγριες διαστάσεις, αφού δεν σέβεστε τους ζωντανούς τουλάχιστον σεβαστείτε τους πεθαμένους.

Αντί να γράφετε τη μία «π@@@@ά» μετά την άλλη για να καμώνεστε τον καλό και τον ξύπνιο απέναντι σε αυτόν που πιστεύει το αντίθετο, βουλώστε το και σεβαστείτε αυτόν που έφυγε, όπως έφυγε. Έστω για 24 ώρες. Ο Γιώργος Τράγκας είχε οικογένεια, συγγενείς και φίλους. Το να στήνεται ο χορός των τρελών πάνω από το άψυχο σώμα του είναι ντροπή.

Ντροπή για την κοινωνία που πια δεν έχει κανέναν ενδοιασμό… Αφήστε τους ανθρώπους του να τον κλάψουν, χωρίς να κρίνετε πώς και γιατί έφυγε. Δεν είναι όλα για να κουνάμε το δάχτυλο. Ειδικά ο θάνατος.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News