Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
Ελλάδα«Είναι κάτι που δεν το περίμενες»: Άναυδη η Μενεγάκη με τη σχέση...

«Είναι κάτι που δεν το περίμενες»: Άναυδη η Μενεγάκη με τη σχέση Λιάγκα και Θεοδωρίδου

Στο νέο videoclip της Νατάσας Θεοδωρίδου, για το νέο της τραγούδι με τίτλο «Ο Χάρτης», που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή (05/05), πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Λιάγκας.

Τι ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε μέσα από το «Πρωινό» στο παρασκήνιο της συμμετοχής του στο βίντεο κλιπ, ενώ αποκάλυψε πως την ερχόμενη Δευτέρα (08/05) η Νατάσα Θεοδωρίδου θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή του.

«Με τη Νατάσα είμαστε πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα. Οι σχέσεις αλλάζουν κι εξελίσσονται και διαμορφώνονται κι είτε έρχονται πιο κοντά οι άνθρωποι ή απομακρύνονται στη ζωή. Με τη Νατάσα είμαστε πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα, έχουμε έρθει κοντά σε ανθρώπινο επίπεδο. Την έβλεπα να δίνει συνέχεια συνεντεύξεις στη φίλη μου, την Ελένη Μενεγάκη. Κάθε χρόνο “Ελένη Μενεγάκη, κουμπάρα, κουμπάρα”, της λέγαμε να δώσει μια συνέντευξη κι εδώ, δεν έδινε τίποτα σε εμάς, με τίποτα. Μετά, είδα ότι έδωσε συνέντευξη και σε άλλες εκπομπές και πολύ καλά έκανε κι ωραίες επιλογές έκανε. Και σε εμένα πάλι τίποτα. Ο μόνος τρόπος να μου δώσει κάποια στιγμή συνέντευξη η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν να κάνω βίντεο κλιπ. Τη Δευτέρα θα είναι εδώ η Νατάσα να τα πούμε όλα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας..
Ο σχολιασμός της Ελένη Μενεγάκη

Τη συμμετοχή του Γιώργου Λιάγκα στο βίντεο κλιπ της Νατάσας Θεοδωρίδου σχολίασαν το μεσημέρι της Τρίτης η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της.

Συζητώντας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος αποκάλυψε το παρασκήνιο, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Ο Γιώργος Λιάγκας σε βίντεο κλιπ της Νατάσας; Πολύ με διασκεδάζει. Μου είπαν ότι όχι απλά παίζει στο βίντεο κλιπ, αλλά παίζει και το αμάξι του. Εμένα πολύ μου άρεσε σαν ιδέα και με διασκέδασε, γιατί είναι κάτι που δεν το περίμενες. Είναι λίγο κόντρα, αλλά είναι ωραίο».

Δείτε το βίντεο


Τα πιο σημαντικά