«Είναι ίδια η μαμά του»: Η Τζούλια Αλεξανδράτου μας δείχνει για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη της

9 Μαρτίου, 202312:52 ΠΜ
More videos

Στο έπακρον απολαμβάνει τον νέο της «ρόλο» ως μαμά η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα με την ενός μηνός κόρη της.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έγινε μητέρα στις 6 Φεβρουαρίου αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι το οποίο θα ονομάσει Paris.

H ίδια, δείχνει πολύ συχνά το πρόσωπο του μωρού της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ ενημερώνει πως για περισσότερο υλικό της οικογενειακής της ζωής οι θαυμαστές της μπορούν να ενημερώνονται μέσα από τον λογαριασμό της στο Onλy Fans.

H Tζούλια Αλεξανδράτου, μάλιστα, λέει πως το μωρό της είναι πανέμορφο και μοιάζει στην ίδια.

Για τον πατέρα του παιδιού της, η Τζούλια Αλεξανδράτου, έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της:

Με τον πατέρα του μωρού είστε μαζί; Θα σας δούμε σύντομα νυφούλα;

Ναι, είμαστε μαζί εδώ και έναν χρόνο σχεδόν. Είναι άνθρωπος που δε θέλει να βρίσκεται in the public eye, ούτε κι εγώ. Θέλουμε την ιδιωτικότητά μας. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή και με ποιον είμαι, παρά μόνον εμένα. Είναι άνθρωπος που ασχολείται με τον χρυσό και έχει επιχειρήσεις στο εξωτερικό ως μισός ξένος που είναι. Δε θα ξαναπαντρευτώ, διότι το έχω κάνει στο παρελθόν. Δεν πιστεύω σε αυτόν τον θεσμό. Τον θεωρώ εντελώς ανούσιο. Μόνο για οικονομικούς λόγους και συμφέρον αξίζει να το έκανε κάποιος. Εγώ που παντρεύτηκα στην Αυστρία τον πρώην άντρα μου, είχαμε τεράστιο οικονομικό όφελος από το κράτος της Αυστρίας. Ό,τι κάνω στη ζωή μου πάντα υπάρχει λόγος από πίσω που το κάνω. Πάντα!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News