«Είναι η στυλοβάτης της οικογένειας»: Λύγισε στον αέρα η Κατερίνα Στανίση με τα λόγια του αδερφού της

6 Ιουνίου, 20231:41 ΠΜ

Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε η Κατερίνα Στανίση και μίλησε για την δύσκολη περίοδο στη Γερμανία αλλά και το τραγούδι.

Αρχικά η τραγουδίστρια είπε: «Μεγάλωσα εκεί, εκεί ξεκίνησα το τραγούδι στα 16, μου άρεσε το τραγούδι αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι θα γίνω τραγουδίστρια. Τα χρόνια της ξενιτιάς δεν ήταν εύκολα. Είχε πολύ χιόνι και ο αδερφός μου ήταν νεογέννητος και δεν είχαμε τίποτα και ρώτησα μία Γερμανίδα και μου είπε να πάω στις καλόγριες και βρήκα ένα καρότσι. Βγήκε η ηγουμένη μου λέει θα στα δώσω και τα πήγα».

Κάποια στιγμή η Κατερίνα Καινούργιου τη διέκοψε προκειμένου να προβληθεί ένα βίντεο με τον αδερφό της, τον Ανδρέα και η Κατερίνα Στανίση συγκινήθηκε με τα λόγια του.

«Είμαστε οικογένεια μεταναστών και με ανέλαβε 9 ημερών και με έκανε 9 χρονών. Εκτός από αδερφή μου είναι και η δεύτερη μητέρα μου, δεν χάρηκε την παιδική της ζωή. Η Κατερίνα είναι η Αγία Αικατερίνη, είναι η στυλοβάτης της οικογένειας, δεν τις οφείλω μόνο ένα ευχαριστώ…» είπε ο αδερφός της και η τραγουδίστρια κατέρρευσε.

Μάλιστα όλη η ομάδα της εκπομπής, Super Κατερίνα συγκινήθηκε με τα τρυφερά λόγια του αδερφού της τραγουδίστριας.

Δείτε τη συγκίνηση της Στανίση στο παρακάτω απόσπασμα:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News