Είναι η «κλωνοποίηση» της Ελένης Μενεγάκη: Η Βαλέρια Λάτσιου, έγινε 15 χρονών, είναι μία καλλονή και ίδια η μητέρα της

17 Μαρτίου, 20232:13 ΜΜ
More videos

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ υπερήφανη και για τα τέσσερα παιδιά της και δεν ξεχωρίζει κανένα, αν και θα μπορούσε να έχει αδυναμία στη δεύτερη κόρη της, η Βαλέρια Λάτσιου, η οποία της μοιάζει απίστευτα. Σε αυτό το άρθρο θα δέιτε φωτογραφίες και είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα.

Ελένη Μενεγάκη και Βαλέρια Λάτσιου, μοιάζουν καταπληκτικά

Η ίδια η παρουσιάστρια έχει παραδεχτεί δημόσια ότι της μοιάζει καταπληκτικά και πως και εκείνη στην ηλικία της 14χρονης κόρης της, είχε ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά, το ίδιο νάζι, το ίδιο χαμόγελο.

Όπως χαρακτηριστικά έχει υπογραμμίσει η Ελένη Μενεγάκη «η Βαλέρια μού μοιάζει πολύ, είναι ίδια εγώ, η Μαρίνα είναι φτυστή ο μπαμπάς της, ο Μάκης, με μπλε μάτια, δεν έχει κάτι άλλο από εμένα. Έχω ξεφύγει πια από αυτά τα άγχη. Τα έχω ξεπεράσει αυτά. Στην αρχή περίμενα να με δω στο πρώτο, δεύτερο παιδί, τώρα ξέρω, γεννάω μπαμπάδες».

Η Βαλέρια Λάτσιου, λοιπόν, το τρίτο κατά σειρά παιδί που απέκτησε με τον Γιάννη Λάτσιο, είναι πράγματι σαν να έγινε κλωνοποίηση στην παρουσιάστρια και χαίρεται πολύ γι’ αυτό, αν και δεν ξεχωρίζει κανένα, καθώς κάθε ένα έχει τη δική του μοναδικότητα.

Τα παιδιά της Ελένης Μενεγάκη είναι η πρώτη της προτεραιότητα

Ο 19χρονος Άγγελός της, ο πρωτότοκος είναι αυτόνομος και πάντα χαρούμενος, αλλά και κάπως μυστηριώδης, η 16χρονη Λάουρα είναι πιο κλειστός χαρακτήρας και αφοσιωμένη στους στόχους της, η 14χρονη Βαλέρια είναι η χαρά της ζωής και με ένα της χαμόγελο μπορεί να κάνει τη μαμά της ό,τι θέλει και τέλος η μικρή Μαρίνα, είναι η πιο χαϊδεμένη, η πιο χαριτωμένη, αλλά και η πιο ναζιάρα από όλα της τα παιδιά.

Εμείς να ευχηθούμε στην Μενεγάκη να της ζήσουν όλα της τα παιδάκια και να τα δει και να τα καμαρώσει όπως εκείνη θέλει.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News