«Είναι η Αγία Αικατερίνη»: Κατέρρευσε η Κατερίνα Στανίση με όσα άκουσε και ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής

5 Ιουνίου, 20238:08 ΜΜ

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν η Κατερίνα Στανίση και μεταξύ άλλων μίλησε για την δύσκολη περίοδο που ζούσε με την οικογένειά της στη Γερμανία αλλά και την πορεία της στο τραγούδι. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν για εκείνη η στιγμή που ο αδερφός της μίλησε για εκείνη με τα πιο όμορφα λόγια.

Κατερίνα Στανίση: «Τα χρόνια της ξενιτιάς δεν ήταν εύκολα»

«Μεγάλωσα εκεί, εκεί ξεκίνησα το τραγούδι στα 16, μου άρεσε το τραγούδι αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι θα γίνω τραγουδίστρια. Τα χρόνια της ξενιτιάς δεν ήταν εύκολα. Είχε πολύ χιόνι και ο αδερφός μου ήταν νεογέννητος και δεν είχαμε τίποτα και ρώτησα μία Γερμανίδα και μου είπε να πάω στις καλόγριες και βρήκα ένα καρότσι. Βγήκε η ηγουμένη μου λέει θα στα δώσω και τα πήγα».

Κάποια στιγμή η Κατερίνα Καινούργιου τη διέκοψε προκειμένου να προβληθεί ένα βίντεο με τον αδερφό της, τον Ανδρέα και η Κατερίνα Στανίση συγκινήθηκε πολύ με τα λόγια του.

Συγκίνησε τους πάντες ο αδερφός της Κατερίνας Στανίση
«Είμαστε οικογένεια μεταναστών και με ανέλαβε 9 ημερών και με έκανε 9 χρονών. Εκτός από αδερφή μου είναι και η δεύτερη μητέρα μου, δεν χάρηκε την παιδική της ζωή. Η Κατερίνα είναι η Αγία Αικατερίνη, είναι η στυλοβάτης της οικογένειας, δεν τις οφείλω μόνο ένα ευχαριστώ…» είπε ο αδερφός της και η τραγουδίστρια κατέρρευσε και ξέσπασε σε κλάματα.

Τέλος, όπως έγινε φανερό όλη η ομάδα της εκπομπής, Super Κατερίνα συγκινήθηκε με τα τρυφερά λόγια του αδερφού της τραγουδίστριας.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News