Είναι για τα πανηγύρια! Έβαλαν σε σκληρό lockdown την… λάθος Χάλκη!

3 Απριλίου, 202112:36 ΠΜ
More videos

Μιλάμε για το νησί που δεν έχει ούτε ένα κρούσμα κορωνοϊού!

Εντελώς χαμένα φαίνεται να τα έχουν υπηρεσιακοί παράγοντες και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι, που διαχειρίζονται την πανδημία. Δεν εξηγείται αλλιώς η νέα γκάφα, που αναστάτωσε ένα ολόκληρο νησί άνευ λόγου.

Στην απογευματινή ενημέρωση ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε ότι μπαίνει σε σκληρό lockdown το νησί της Χάλκης στα Δωδεκάνησα. Φαντάζεστε τι έπαθε ο δήμαρχος και οι κάτοικοι μόλις ενημερώθηκαν… Και αυτό γιατί το νησί δεν έχει ούτε ένα κρούσμα!

Ανήσυχος ο δήμαρχος του νησιού, Άγγελος Φραγκάκης, επικοινώνησε με τους πάντες, αλλά και με το νοσοκομείο της Ρόδου για να ενημερωθεί. Ξέρετε τελικά τι αποκαλύφθηκε; Ότι μάλλον έγινε… λάθος και πρέπει να εννοούν την Χάλκη στον θεσσαλικό κάμπο, 15 χλμ από τη Λάρισα!

Μάλιστα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της «Δημοκρατικής της Ρόδου», τον δήμαρχο διαβεβαίωσε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, ότι το λάθος θα διορθωθεί και στο ΦΕΚ δεν θα αναφέρεται το νησί της Χάλκης.

Έτσι κάνουν διαχείριση και έτσι αποφασίζουν και ανακοινώνουν τα μέτρα και μετά απορούν γιατί ο κόσμος κλείνει τα αυτιά του και δεν τους πιστεύει…

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News