Είναι επίσημο: H Σπυροπούλου μας επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος με μια ανάρτηση

8 Σεπτεμβρίου, 2022 2:27 ΜΜ
More videos

Την εγκυμοσύνη της επιβεβαίωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το πρωί της Πέμπτης 8/9 μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μπορεί οι φήμες να είχαν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο η παρουσιάστρια είχε επιλέξει να κρατήσει αυτό το τόσο ευχάριστο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι να νιώσει έτοιμη η ίδια για την ανακοίνωση.

Η στιγμή αυτή λοιπόν ήρθε μόλις μια μέρα μετά τη κυκλοφορία των φωτογραφιών στο περιοδικό HELLO! στις οποίες φαινόταν ξεκάθαρα η φουσκωμένη της κοιλιά.

Σήμερα λοιπόν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης στον λογαριασμό της στο Instagram επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της και πλέον ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου.
Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται.

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της. Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει. Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας» έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.