Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Είναι ένας άνθρωπος…» Μίλησε με σκλnρά λόγια ο Ανδρέας Μικρούτσıκος για το...

«Είναι ένας άνθρωπος…» Μίλησε με σκλnρά λόγια ο Ανδρέας Μικρούτσıκος για το χωρıσμό της κόρης της Σοφίας Βόσσου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, ότι μίλησε με την κόρη της Σοφίας Βόσσου, με αφορμή το ρεπορτάζ για τον χωρισμό της Ερασμίας Μάνου από τον Βασίλη Δημάκη, και η οποία του ζήτησε να μην αναφερθεί αρνητικά για τον πρώην σύζυγό της. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για έναν χειριστικό άνθρωπο.

«Μου δείχνει έναν άνθρωπο χειριστικό την ημέρα των γενεθλίων της»

«Η Ερασμία Μάνου μού ζήτησε – αν μιλήσω – να μην κακολογήσω καθόλου τον καλό της. Είχα πρόθεση να συναντήσω τον Βασίλη Δημάκη στη φυλακή, με ένα ενδιαφέρον γενικότερο σαν σύντροφος/σύζυγος της Ερασμίας. Ένας άνθρωπος που ξεκινά μία παραβατική ζωή, τιμωρείται για αυτήν, σπουδάζει στη φυλακή και όλο αυτό με εξάπτει να δω τι τύπος είναι. Στα χαρτιά μπορεί κάποιος να καταλάβει, αλλά αν δεν δει τα πράγματα και δεν συζητήσει, δεν μπορεί να ξέρει τίποτα» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το βίντεο«Είναι μερικά πράγματα που με ενοχλούν. Δηλαδή η τοποθέτησή του με στιχούργημα με μικρούς υπαινιγμούς, για εμένα μου δείχνει έναν άνθρωπο χειριστικό την ημέρα των γενεθλίων. Είναι σαν να τον πικάρεις τον άλλον. Επειδή είναι ένα έξυπνο παιδί, νομίζω ότι λειτουργεί χειριστικά, αλλά αυτό είναι έξω από την άποψη της Ερασμίας. Την ρώτησα αν είναι καλά. Μου είπε αν κάνω κάτι, να μην τον ενοχλήσω. Είναι προσωπική μου άποψη ότι είναι χειριστικός.

Τα Χριστούγεννα έκανα στην Ερασμία μισή ώρα κουβέντα-συνέντευξη, όπου τη ρωτούσα λεπτομέρειες για το πως μπορεί αυτό το πράγμα να γίνει πρακτικά, πώς τον γνώρισε και τον ερωτεύτηκε, πώς επικοινωνούν όταν ο ένας είναι στη φυλακή και ο άλλος εκτός; Αρκεί αυτό για να θρέψει ένα γάμο; Ο Βασίλης και η Ερασμία δεν είναι απλές περιπτώσεις. Εγώ τίμια φερόμενος έλεγα όχι στην Ερασμία» για να προσθέσει στο τέλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Αν. Μικρούτσικος: «Η Ερασμία μού ζήτησε να μην κακολογήσω καθόλου τον καλό της»

Τα πιο σημαντικά