«Είναι αστείο και γελοίο…» – Το ξέσπασμα το Βασιλάκου για την νηστεία του Πάσχα

23 Απριλίου, 2022 7:54 ΜΜ
More videos

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος τις ημέρες του Πάσχα και συγκεκριμένα τη Μεγάλη Βδομάδα προέβη σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα αναφορικά με το σούβλισμα του αρνιού κα την κρεατοφαγία. Δεν ήταν ο μόνος που χρησιμοποίησε το instagram με σκοπό να δώσει το παράδειγμα, καθώς και ο Μπεγνής έκανε το δικό του ξέσπασμα.

Αυτή τη φορά θέλησε με ένα βίντεο να εξηγήσει πως δεν έχει νόημα να νηστεύει κανείς για λίγες ημέρες το κρέας αλλά να έχει παράλληλα αποτρόπαιες συμπεριφορές. Ακόμα και το γεγονός πως από τη λήξη της νηστείας και μετά σουβλίζονται εκατοντάδες ζώα, εκείνον το θεωρεί άσκοπο και όλο αυτό αποτελεί μια κοροϊδία, την οποία θέλησε να το σχολιάσει.

Το ξέσπασμα του Παναγιώτη Βασιλάκου για το σούβλισμα του αρνιού

«Επειδή πολλοί από εσάς που δε με ακολουθείτε, βλέπετε κάποιες αναρτήσεις που κάνουν κάποια sites, που είναι κάποιοι που κρατάνε τα αρνιά λες και είναι τρόπαια… Εγώ συνειδητά αποφάσισα στα 32 μου να μην ξαναφάω κρέας. Για 32 χρόνια έτρωγα κρέας. Είναι μια δική μου προσωπική επιλογή.

Αυτό που ήθελα να επισημάνω είναι το εξής: Ξέρω πολύ καλά ότι οι περισσότεροι από εσάς, δεν νηστεύετε όπως πρέπει να νηστέψετε. Δεν κάνετε αυτά τα σχετικά που πρέπει να κάνετε. Να νηστέψετε το κρέας, να μη βρίζετε, να μην εκνευρίζεστε, να μην κατηγορείτε, να μην κουτσομπολεύετε. Υπάρχουν βέβαια και αρκετοί που το τηρούν.

Είναι αστείο και γελοίο, όταν τη Σαρακοστή και τη Μεγάλη Εβδομάδα δεν κάνεις αυτά που σου λέει η θρησκεία και τα έθιμα, ξαφνικά την Κυριακή του Πάσχα να θυμηθείς να ψήσεις 50 κρέατα, να φας 600 μπριζόλες, που κάθε μέρα πριν τη Σαρακοστή τρως κρέας. Αυτό δεν είναι υποκρισία ρε παιδιά; Μην τρελαθούμε τελείως».

”Δεν κάνετε ούτε…” Έξαλλος ο Βασιλάκος με το έθιμο του Πάσχα

Μετά το ξέσπασμα της Ερριέττας Κούρκουκλου, για την σφαγή των ζώων που υπάρχει ως έθιμιο του Πάσχα, ακολούθησε και πρώην παίκτης ριάλιτι ”The Bachellor” Παναγιώτης Βασιλάκος.

Συγκεκριμένα, ο πρώην «Εργένης», δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα στα στόρυ του, φωτογραφία η οποία έγραφε:

”Από όποια πλευρά και να το δούμε είναι λάθος αυτό το έθιμο!! Και να θέλω να σας δικαιολογήσω δε μπορώ!! Τρώτε 100000 κιλά κρέας όλο τον χρόνο!! Δε κάνετε ούτε μια μέρα νηστεία! Κα περιμένετε τη Κυριακή του Πάσχα να σκοτώσετε άλλες τόσες χιλιάδες ψυχές! Χαίρομαι που κατάφερα να κόψω το κρέας μια για πάντα!!!”.