Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
διεθνήΕίναι 63 ετών γιαγιά και σύντομα θα αποκτήσει παιδί με τον 26χρονο...

Είναι 63 ετών γιαγιά και σύντομα θα αποκτήσει παιδί με τον 26χρονο σύντροφό της – «Λένε ότι δεν θα ζήσω για να το δω να ενηλικιώνεται»

Η 63χρονη Cheryl McCain, περιμένει παιδί μαζί με τον νεαρό άνδρα της, Quran McCain, 26 ετών. Το ζευγάρι θα κάνει παιδί με παρένθετη μητέρα.

Η Cheryl McCain, στα 63 της χρόνια, απαντά σε όσους αμφισβητούν την ικανότητά της να μεγαλώσει ένα παιδί με τον 26 ετών σύζυγό της, Quran. Παρά το ηλικιακό χάσμα που τους χωρίζει, και αψηφώντας την κριτική, η Cheryl, η οποία έχει ήδη επτά παιδιά και 17 εγγόνια, είναι ενθουσιασμένη που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον νεαρό άνδρα της.

@oliver2020cheryl

#agedoesntmatter #quranandcheryl #🥰🥰🥰 #foryou #fyp

♬ original sound – Queen Cheryl 👑 – Queen Cheryl 👑

“Ενθουσιάστηκα όταν μου είπε ότι είναι παρθένος”

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο βενζινάδικο όπου δούλευε η Cheryl. Η γνωριμία τους εξελίχθηκε σταδιακά σε δεσμό. «Χρειάστηκε χρόνος μέχρι να προχωρήσει το πράγμα», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα στο περιοδικό «Closer». «Την πρώτη φορά που κάναμε σεξ, ο Quran παραδέχτηκε ότι ήταν παρθένος», κάτι που έκανε τη Cheryl να νιώσει ιδιαίτερα ξεχωριστή, λέγοντας: «Είχα ενθουσιαστεί, γιατί μου είπε ότι περίμενε τον κατάλληλο άνθρωπο, κάτι που με έκανε να νιώσω τόσο ξεχωριστή και μοναδική».

Στη Daily Star δήλωσε ότι, αν δεν της το έλεγε, δεν θα το καταλάβαινε από μόνη της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου και, σύντομα άρχισαν να συζητάν το ενδεχόμενο να κάνουν παιδί. Αποφάσισαν να κάνουν μωρό μέσω παρένθετης μητέρας.

@oliver2020cheryl

Reply to @lilacgoddess05 #agedoesntmatter #foryou #fyp #quranandcheryl #🥰🥰🥰

♬ original sound – Queen Cheryl 👑 – Queen Cheryl 👑

«Όλοι μου λένε ότι δεν θα ζήσω για να δω το παιδί μου να ενηλικιώνεται»

Παρά τη χαρμόσυνη περίσταση, το ζευγάρι ήρθε αντιμέτωπο με έντονη και σκληρή κριτική στο διαδίκτυο. Η Chery, της οποίας η μητέρα πέρασε τα 100, λέει: «Ο κόσμος λέει ότι μάλλον δεν θα ζήσω να δω το παιδί μου να ενηλικιώνεται, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, κανείς δεν ξέρει εάν θα ζήσει μέχρι τη στιγμή που θα ενηλικιωθεί το παιδί του. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον σε όποια ηλικία κι αν είναι»

@oliver2020cheryl

Reply to @abicdex #agedoesntmatter #foryou #fyp #quranandcheryl #🥰🥰🥰

♬ original sound – Queen Cheryl 👑 – Queen Cheryl 👑

Άλλοι επικριτές το «τράβηξαν» ακόμη  περισσότερο, λέγοντας: «Είναι κρίμα, το μωρό δεν θα έχει μητέρα σε λίγα χρόνια». Ενώ κάποιος άλλος, σημείωσε: «Έχεις σκοπό να εγκαταλείψεις τον άνδρα σου με ένα μωρό στην κούνια». Κάποιος τρίτος σημείωσε: «Ο άνδρας σου ξέρει ότι θα μεγαλώσει μόνος του το παιδί;»

Η Cheryl είναι σίγουρη για της ικανότητα και την αξία της ως μητέρα, δεδομένης της μακράς εμπειρίας της με παιδιά και εγγόνια. Η ζωή της ως τώρα βέβαια, δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. «Το άγχος και η αποστασιοποίηση άρχισαν να επηρεάζουν τον γάμο μας», παραδέχτηκε η Cheryl.

@oliver2020cheryl

Reply to @shaylapaul0 #agedoesntmatter #foryou #fyp #quranandcheryl

♬ original sound – Cheryl&Quran – Queen Cheryl 👑

Δεν της μιλάνε ούτε τα παιδιά της

Τελικά, το ζευγάρι κατάφερε να βρει μια κατάλληλη παρένθετη μητέρα, η οποία δεν ενδιαφερόταν μόνο για τα οικονομικά οφέλη, αλλά ήθελε να τους βοηθήσει να ζήσουν το όνειρό τους.

@oliver2020cheryl

#cherylandquran #agedoesntmatter

♬ original sound – Cheryl&Quran – Queen Cheryl 👑

Η Cheryl και ο Quran, είναι τρισευτυχισμένοι με τον ερχομό του παιδιού, που θα γίνει τα Χριστούγεννα, όμως δεν ήταν όλες οι αντιδράσεις θετικές. Έξι από τα επτά παιδιά της Cheryl, έχουν σταματήσει να της μιλάνε. Την ίδια στιγμή, έχουν έρθει αντιμέτωποι με έναν καταιγισμό αρνητικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα πιο σημαντικά