Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
διεθνήΕίναι 6 ετών και ονειρεύεται να τον υιοθετήσουν: «Καθαρίζω το δωμάτιό μου...

Είναι 6 ετών και ονειρεύεται να τον υιοθετήσουν: «Καθαρίζω το δωμάτιό μου και πλένω τα πιάτα»

Ζήτησε να υιοθετηθεί, είναι τόσο καλό παιδί

Σε αυτόν τον κόσμο θα βρούμε όλων των ειδών τους ανθρώπους, γι’ αυτό συνηθίζεται να συναντάμε ανθρώπους που δεν μπορούν με κανέναν τρόπο να φροντίσουν ένα παιδί, γι’ αυτό αποφασίζουν να το δώσουν για υιοθεσία.

Αυτή είναι η ιστορία ενός 6χρονου αγοριού που είχε αυτή τη μοίρα και το 2020 (τότε ανιχνεύσαμε οτι συνέβη) θέλησε απλώς να υιοθετηθεί, να έχει οικογένεια. Με αυτόν τον τρόπο έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα σε ανθρώπους σε όλη την κοινότητά.

2 2

Ο Aidan έπρεπε να χωριστεί από τους βιολογικούς του γονείς, δεν μπορούσαν να εγγυηθούν την ευημερία του, δεν είχαν τρόπο  να φροντίσουν τα δικαιώματά του και τη ζωή του. Έτσι, κατέληξε στα χέρια της κοινωνικής υπηρεσίας μαζί με τα αδέρφια του , τα οποία κατέληξαν να υιοθετηθούν.

Η αρνητική πλευρά αυτής της ιστορίας είναι ότι  θα μεγαλώσουν  χωριστά και δεν θα μπορούν να λάβουν την αγάπη των βιολογικών τους γονιών , αλλά εξακολουθούν να ελπίζουν να είναι ευτυχισμένοι χωριστά με τους νέους τους γονείς.

3 1

Ο Aidan ζει στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, ζήτησε τη χάρη να εκδώσει μια δήλωση όπου εκφράζει ότι θέλει να γίνει μέλος μιας οικογένειας:

«Καθαρίζω το δωμάτιό μου, πλένω τα πιάτα και ξεσκονίζω» είπε χαμογελώντας, κάτι που τον χαρακτηρίζει παρά τις αντιξοότητες που έχετε βιώσει.

Αυτό το 6χρονο παιδί είναι καλά στην υγεία του, ευγενικό και δεν παρουσιάζει καμία συμπεριφορά που να προκαλεί προβλήματα. .Μέχρι πρότεινος, καμία οικογένεια δεν είχε ενδιαφερθεί για αυτόν, ο Aidan πιστεύει ότι οφείλεται στην ηλικία του.

Οι περισσότερες οικογένειες πιστεύουν ότι είναι πολύ δύσκολο να εκπαιδεύσει ένα παιδί άνω των 5 ετών και να προσαρμοστεί σε έναν νέο τρόπο ζωής.

1 2

Από την πλευρά του, ο μικρός διαβεβαιώνει ότι θα ασχοληθεί με όλες τις εργασιακές δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με το σπίτι, για να ξέρουν οι οικογένειες ότι θα έχουν όλη τη συνεργασία του στο σπίτι.

Μέσω μιας τοπικής διαδικτυακής πρωτοβουλίας, ανέβασαν αυτή τη δήλωση για να προσφέρουν στο παιδί μια μεγαλύτερη ευκαιρία να υιοθετηθεί και ελπίζουμε ότι σύντομα θα εκπληρώσει το όνειρό του να έχει οικογένεια.(ίσως και να την έχει βρεί, δεν καταφέραμε να βρούμε την εξέλιξη της υπόθεσης αλλα ελπίζουμε να είναι σε μια οικογένεια ευτυχισμένος)

Από εδώ μπορούμε μόνο να σας ευχηθούμε καλή τύχη και ότι με πίστη μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι.

Πηγή: fox26houston porquenosemeocurrio, filoitexnisfilosofias

Τα πιο σημαντικά