Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΕίναι 31 χρόνıα μαζί: Ο άγνωστος σύζυγος της Άννας Κουρή είναι σποuδαίος...

Είναι 31 χρόνıα μαζί: Ο άγνωστος σύζυγος της Άννας Κουρή είναι σποuδαίος δıκηγόρος

Η Άννα Κουρή σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο, με αφορμή την θεατρική σύμπραξη με την Μιμή Ντενίση στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε και την πλαστική επέμβαση που έκανε στο παρελθόν.

Τριάντα χρόνια με τον σύζυγό της η Άννα Κουρή

Άννα, δεν ξέρουμε πολλά για την οικογενειακή σου κατάσταση.

Δεν ξέρετε πολλά γιατί ζω μια ήσυχη ζωή με τον άντρα μου, με τον οποίο είμαι παντρεμένη είκοσι χρόνια, συν δέκα χρόνια σχέσης, χωρίς γαργαλιστικά περιστατικά που θα κινούσαν το ενδιαφέρον. Λέγεται Βύρων Πολυγερινός και είναι δικηγόρος.

Τι σας αρέσει να κάνετε μαζί;

Αγαπάμε τα ταξίδια. Το περασμένο καλοκαίρι πήγαμε στη Ναμίμπια και ήταν εξαιρετικά. Μας αρέσει να βγαίνουμε με φίλους για φαγητό, να βλέπουμε παραστάσεις. Μετά από τόσα χρόνια, όσο σκέφτομαι τη ζωή μου, τη σκέφτομαι μαζί του.

Σε ενοχλεί ο χρόνος που περνά;

Έχει και τα καλά του και τα κακά του. Το γεγονός ότι περνάει ο χρόνος και είσαι εν ζωή, γεμίζεις εμπειρίες και έχεις τη γνώση και την πείρα που δεν μπορείς να έχεις στα νιάτα, είναι καλό. Από την άλλη, μεγαλώνεις, αλλάζει το σώμα και το πρόσωπό σου, μειώνονται οι αντοχές σου και έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να σου παρουσιαστούν προβλήματα υγείας.

Η πλαστική της Άννας Κουρή

Έχεις μπει στον πειρασμό μιας πλαστικής επέμβασης;

Ναι. Στην εφηβεία έκανα μια πλαστική γιατί είχα πεταχτά αυτιά, όμως τώρα που πάτησα τα 20 δεν έχω ακόμα λόγο. (Γελάει.) Θα δούμε σε τριάντα χρόνια!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Άννα Κουρή κάνει σπάνια κοινές δημόσιες εμφανίσεις με τον σύζυγό της, προσπαθώντας να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

1532 1498x2500 1 1533 2500x1501 1 1535 2500x1501 1 1534 2500x1500 1 348

Τα πιο σημαντικά