Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΕίναι 22 χρόνια μαζί, έχουν μία κόρη: Ο «άγνωστος» σύζυγος της Ναταλίας...

Είναι 22 χρόνια μαζί, έχουν μία κόρη: Ο «άγνωστος» σύζυγος της Ναταλίας Δραγούμη, δεν κατάγεται από Ελλάδα

H Ναταλία Δραγούμη είναι μια πετυχημένη και από τις πλέον αγαπημένες Ελληνίδες ηθοποιούς ενώ φέτος την απολαμβάνουμε πρωταγωνιστεί στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη» με τον «Αμπιγιέρ» και στο Θέατρο «Διάνα» με την παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες». Επίσης συμμετέχει στην παράσταση «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη» με την Μιμή Ντενίση».

Ναταλία Δραγούμη: Ο γάμος με φόρμα, ο πανύψηλος σύζυγος

H Ναταλία Δραγούμη προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ με τον σύζυγό της Έντι Ρόμπερτς ο οποίος κατάγεται από την Ουαλία είναι μαζί 22 χρόνια και έχουν κάνει και 2 παιδιά και όπως είχε δηλώσει και παλαιότερα: Με τον σύζυγό μου είμαστε 22 χρόνια παντρεμένοι. Δεν είμαι άνθρωπος που συμβιβάζομαι. Εάν δεν γυρνούσα με λαχτάρα σπίτι, θα έφευγα, δεν θα έμενα για τα παιδιά. Είναι ο άνθρωπός μου, ο σύζυγός μου, ο φίλος μου, είναι τα πάντα»

22 1 1587x2500 1 1

22 2 2500x1750 1 1

Ναταλία Δραγούμη: «Είμαστε 22 χρόνια μαζί, ο έρωτας φεύγει και έρχεται με διαφορετικές μορφές»

Ενώ για την γνωριμία τους είχε αναφέρει «Γνωριστήκαμε σε ένα κλαμπ, στο Plus Soda μέσω ενός κοινού γνωστού. Ήταν από την αρχή πολύ έντονος και δυνατός έρωτας. Παρ’ ό,τι θεωρώ το γάμο μου πετυχημένο, δεν ξέρω αν υπάρχει μυστικό. Πιστεύω πως το ότι είναι επιτυχημένος ο γάμος μας οφείλεται στο μεγαλύτερο ποσοστό στον άντρα μου», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

Advertisement

 

 

Όπως έχει υπογραμμίσει η Ναταλία Δραγούμη στο παρελθόν για τον γάμο της με τον Έντι Ρόμπερτς “είχα μείνει έγκυος και παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο, όταν ήμουν έγκυος στον ένατο μήνα. Πήγαμε με τα πόδια στο Δημαρχείο του Ψυχικού, που ήταν κοντά στο σπίτι μας και εγώ φορούσα φόρμα. Στον γάμο ήταν μόνο οι μάρτυρες. Δηλαδή, οι άνθρωποι που υπέγραψαν. Κανένας άλλος, ούτε καν οι γονείς μας. Μετά τον γάμο κάναμε ένα τραπέζι, όπου γνωρίστηκαν όλοι μεταξύ τους. Η οικογένεια η δική μου με την οικογένεια του Eddie. Η πρώτη φορά που μου έκανε πρόταση γάμου ήταν με τατουάζ. Εγώ ήμουν στην Ελβετία και εκείνος στην Αθήνα και μου είπε όταν γυρίσω θέλει να κάνουμε ο ένας το όνομα του άλλου τατουάζ, ας πούμε κάτι σαν γάμο μεταξύ μας. Απάντησα φυσικά “ναι”! Αν και εγώ δεν είχα ποτέ τον καημό να με δω ντυμένη νυφούλα, ωστόσο, την κόρη μου θα ήθελα να τη δω”.

Η Ναταλία Δραγούμη φιλοξενήθηκε από την εκπομπή «Ελένη» και στην Κωνσταντίνα Δημοπούλου και παραχώρησε μια συνέντευξη αναφερόμενη στην καθημερινότητά της ως σύζυγος και μητέρα μίλησε η Ναταλία Δραγούμη στην εκπομπή «Ελένη» και στην Κωνσταντίνα Δημοπούλου.

Σχετικά με τα παιδιά της: «Όταν μεγαλώσουν τα παιδιά και φύγουν είναι μια άλλη φάση και αυτό απασχολεί πολύ κόσμο. Μου λείπει το ότι δεν είμαι ο σοφέρ των παιδιών μου, μου λείπουν οι ώρες μέσα στο αυτοκίνητο που μιλούσα πιο προσωπικά με τα παιδιά μου»

Ενώ για την μητρότητα ανέφερε: «Η μητέρα μου πάντα μου έκανε πλύση εγκεφάλου για τα παιδιά, είναι παλαιών αρχών το να λες στο παιδί σου κάνε παιδιά. Πάντα έλεγα ότι και να μην βρω αυτόν που θέλω για να κάνω παιδί, θα κάνω μόνη μου», πρόσθεσε η Ναταλία Δραγούμη.

Σχετικά τον άντρα της και την προσωπική της ζωή δήλωσε χαρακτηριστικά «Με τον άνδρα μου είμαστε 22 χρόνια επειδή θέλουμε και έχουμε τη λαχτάρα να είμαστε μαζί. Με τον άντρα μου ερωτευτήκαμε και αυτό δεν ξεχνιέται. Ο έρωτας φεύγει και έρχεται με διαφορετικές μορφές».
Τα πιο σημαντικά