«Είμαι θύμα χάκερ» λέει ο άνδρας που ευχήθηκε… κατάρες στον Κυρανάκη

6 Σεπτεμβρίου, 2020 8:02 ΜΜ
More videos

Θύμα από χάκερ δηλώνει ο χρήστης του Instagram που εξόργισε με ανάρτησή του τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη. Σύμφωνα με επιστολή που έστειλε τόσο στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας όσο και στα «Παραπολιτικά».

Ειδικότερα, αυτό που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του «γαλάζιου» πολιτικού ήταν όταν ένας άνδρας πήγε κάτω από την φωτογραφία του πρόσφατου γάμου του (που έχει δημοσιεύσει στην προσωπική του σελίδα στο instagram) και του έγραψε: «Να ζήσετε, να είστε πάντα μαζί, να κάνετε παιδί, να φτάσει 10 χρόνων και να το φιλήσετε κρύο». Ο βουλευτής της ΝΔ δημοσίευσε το σχετικό σχόλιο εκφράζοντας την αντίδρασή του.

Το πρόσωπο που φαίνεται να έκανε το σχόλιο απέστειλε επιστολή στον ίδιο τον Βουλευτή που κοινοποίησε και στο parapolitika.gr επισημαίνοντας ότι ο ίδιος ουδέποτε ανάρτησε τέτοιο σχόλιο στην σελίδα του κ. Κυρανάκη και ότι η σελίδα του στο Instagram έχει πέσει θύμα hackers. Ειδικότερα η επιστολή του εν λόγω που αποσταλεί στο parapolitika.gr έχει ως εξής:

«Κύριε Βουλευτά και αξιότιμοι συνεργάτες του,

Μετά λύπης στέλνω αυτό το μέιλ καθώς θα επιθυμούσα να κατέβει η ανάρτηση που αναπαράγει τα υβριστικά σχόλια σε φωτογραφία του κυρίου Κυρανάκη. Η ανάρτηση αυτή αποτελεί αντικείμενο κλοπής τον κωδικών μου καθώς σε καμία περίπτωση αυτός που έγραψε τα συγκεκριμένα σχόλια στη φωτογραφία σας, σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτός που απεικονίζεται στην φωτογραφία σας. Έχω κάνει αναφορά στο ινσταγκραμ και έχω σβήσει οτιδήποτε σχόλιο και μήνυμα υβριστικό έχει γίνει σε εσάς αλλά και σε άλλους διάσημους που εστάλησαν υβριστικά μηνύματα. Θα σας παρακαλούσα με κάθε σεβασμό, να κατέβει η ανάρτηση σας διότι μέσα σε λίγα λεπτά μέχρι κλείσω το προφίλ μου δέχτηκα πολύ άσχημα μηνύματα αντίστοιχα με αυτό που έγραψαν κακόβουλοι. Σε καμία περίπτωση δεν θα έγραφα κάτι τέτοιο. Ελπίζω σε κατανόηση σας. Ευχαριστώ».

Η ανάρτηση που είχε κάνει νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης:

Στιγμιοτυπο_2020-09-05__4_25_03_μ_μ__νες_2