Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
διεθνή«Είμαι θεραπεύτρια αγκαλιάς»: Οι πελάτες την πλnρώνουν 1.300 εuρώ τη νύχτα για...

«Είμαι θεραπεύτρια αγκαλιάς»: Οι πελάτες την πλnρώνουν 1.300 εuρώ τη νύχτα για να αποκοιμηθούν μαζί

Μια θεραπεύτρια αγκαλιάς μιλά για το ασυνήθιστο επάγγελμά της, αποκαλύπτοντας αναρίθμητοι πελάτες πληρώνουν έως και 1.300 δολάρια για το προνόμιο να την κρατούν στην αγκαλιά τους.

Η 43χρονη Μίσι Ρόμπινσον λέει ότι η αγκαλιά βοηθά να θεραπεύσει το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα, και ξεκαθαρίζει πως οι υπηρεσίες της δεν έχουν καμία σεξουαλική προέκταση.

«Ποτέ κανένας πελάτης μου δεν επιχείρησε να κάνει κάτι τέτοιο μαζί μου», δήλωσε η Robinson στη Daily Mail, λέγοντας ότι βάζει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες πελάτισσές της να υπογράψουν μια συμφωνία πριν αρχίσει η θεραπεία.

Στη συμφωνία, διατυπώνεται ξεκάθαρα πως τα γεννητικά όργανα και το στήθος θα πρέπει να καλύπτονται και είναι αυστηρά εκτός ορίων για άγγιγμα.

ezgif 3 c41a03bda2

Η Ρόμπινσον, πρώην μπλόγκερ μόδας και δημοσιογράφος που εργάζεται ως θεραπεύτρια αγκαλιάς εδώ και λίγο καιρό, αναγνωρίζει ότι ορισμένοι από τους άνδρες πελάτες της είχαν στύση κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας αγκλιάς, αλλά αυτό δεν αποτελεί ποτέ πρόβλημα.

«Αν και δεν υπάρχει τίποτα σεξουαλικό σε αυτό, μερικές φορές οι άνθρωποι διεγείρονται και ντρέπονται, αλλά απλά το αντιμετωπίζουμε με ώριμο τρόπο», σχολίασε. «Το άγγιγμα μπορεί να προκαλέσει αυτές τις αντιδράσεις, είναι φυσικό, αλλά το αφήνουμε εκεί».

 

Η γυναίκα, που έχει κατά το παρελθόν υπηρετήσει και στον αυστραλιανό στρατό, υπολογίζει ότι οι περισσότεροι πελάτες της είναι άνδρες και πιστεύει ότι οι συνεδρίες τους έχουν βαθιά θεραπευτικά οφέλη.

ezgif 3 fb21bb6977

«Ξέρω ότι οι άνδρες είναι συχνά εκείνοι που χρειάζονται υπηρεσίες όπως αυτή, επειδή μπορεί να παραβλέπονται όταν πρόκειται για την υποστήριξη της ψυχικής υγείας», δήλωσε η Robinson, λέγοντας ότι η έλλειψη αγγίγματος επιδεινώνει τη μοναξιά και μπορεί να οδηγήσει κάποιους στην βουλιμία ή δυνητικά αυτοκαταστροφικές συνήθειες, όπως το κάπνισμα και το δάγκωμα των νυχιών.

Πρόσφατα είχε μια πελάτισσα που απλά χρειαζόταν μια «μαμαδίστικη αγκαλιά». «Μου τηλεφώνησε αφού το αγόρι της, που ήταν μαζί της δυόμισι χρόνια, την εγκατέλειψε χωρίς εξήγηση», θυμήθηκε η Ρόμπινσον. «Ήταν συντετριμμένη … και δεν είχε φίλους ή συγγενείς στην περιοχή. Έτσι πήγα εγώ σε αυτήν».

ezgif 3 6e1ed45561

Mε μια από τις πελάτισσες της 

Η ίδια παραλληλίζει τις υπηρεσίες της με αυτές που προσφέρει μία μασέρ.

«Δουλεύω κατά κάποιο τρόπο σαν μασέρ, χρησιμοποιώντας το άγγιγμα για να βοηθήσω τους ανθρώπους να ανακουφιστούν από τον πόνο τους. Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο και η πύλη προς τα συναισθήματά μας. Μερικοί άνθρωποι μισούν την ιδέα του αγγίγματος, αλλά όλοι είμαστε προγραμματισμένοι και το χρειαζόμαστε.»

Για όσους δεν μπορούν να διαθέσουν τετραψήφιο ποσό για μια αγκαλιά, η Robinson προσφέρει μια σειρά από φθηνότερα πακέτα.

ezgif 3 410433b312

Χρεώνει 65 δολάρια για μια συνεδρία αγκαλιάς διάρκειας 1 ώρας, αλλά το πιο δημοφιλές πακέτο της είναι η συνεδρία αγκαλιάς και γεύματος διάρκειας 2 ωρών, η οποία κοστίζει 195 δολάρια.

Για 1.300 δολάρια, η Robinson αγκαλιάζει τους πελάτες και τις πελάτισσές της για όλη τη νύχτα, και κατά τη διάρκεια του ύπνου.

ezgif 3 71eed97d72

Τα πιο σημαντικά