«Είμαι στην Ελλάδα και δεν είχα ιδέα ότι ζουν τόσοι πολλοί Έλληνες εδώ»

24 Οκτωβρίου, 20222:06 ΜΜ
More videos

Μια «αμφιλεγόμενη» (;), σίγουρα πάντως περίεργη, ανάρτηση στα social media, έκανε μια νεαρή κοπέλα από τις ΗΠΑ, η οποία βρέθηκε στην Κρήτη. Το νεαρό μοντέλο δήλωσε ενθουσιασμένο, όταν συνειδητοποίησε πόσοι… Έλληνες ζουν εκεί!

Ο λόγος για την Elizabeth Bert από τις ΗΠΑ, η οποία αυτή την περίοδο ασχολείται με το μόντελινγκ και βρέθηκε για δουλειά στην Κρήτη. «Είμαι στην Ελλάδα και κάνω μόντελινγκ! Δεν είχα ιδέα ότι ζουν πόσοι Έλληνες εδώ. Ουάου!» έγραψε η νεαρή Αμερικανίδα στο Instagram.

Κάτω από την ανάρτηση της νεαρής Αμερικανίδας έπεσαν βροχή τα σχόλια, με πολλούς χρήστες του Instagram να την ειρωνεύονται γιατί φάνηκε πως μάλλον δεν είναι και τόσο καλή στην γεωγραφία. «Έλληνες στην Ελλάδα, δεν έχω ξανακούσει κάτι τόσο τρελό!», «Ποιος θα το φανταζόταν ότι θα υπήρχαν Έλληνες στην Ελλάδα; Το επόμενο πράγμα που θα μας πείτε είναι ότι υπάρχουν Γερμανοί στη Γερμανία», έγραψαν μερικοί κάτω από την φωτογραφία της Elizabeth Bert στην Κρήτη.

Μετά από εκατοντάδες σχόλια, χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις, η νεαρή Αμερικανίδα πάντως υπερασπίστηκε την ανάρτησή της, λέγοντας ότι φυσικά αστειευόταν – προσθέτοντας: «Ήπια ούζο για πρώτη φορά και πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν απολαυστικό».

Δείτε την ανάρτησή της:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News