«Είμαι πολύ πιο αδύναμη…» – Γροθιά στο στομάχι η Μακέδου λίγο πριν το 2ο χειρουργείο για τη λευχαιμία

8 Μαΐου, 2022 12:33 ΠΜ
More videos

Η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία έχει γίνει γνωστή για τον πολύ θαρραλέο τρόπο που αντιμετωπίζει τον καρκίνο, αυτή την περίοδο θα χρειαστεί να κάνει ξανά θεραπείες, μιας και την πρώτη φορά κατάφερε να τον νικήσει. Με πολύ αισιοδοξία βλέπουμε να αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά αυτόν τον εχθρό μέσα από τις αναρτήσεις της.

Η γυμνάστρια μάλιστα έκανε πρόσφατα ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και από θέλησε με μια φωτογραφία της και ένα μακροσκελές μήνυμα να δώσει σε πολλούς ανθρώπους κουράγιο με την θετική της ψυχολογία λίγο πριν κάνει το δεύτερο της χειρουργείο.

Η ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου λίγο πριν το δεύτερο χειρουργείο της

«Ο αποχωρισμός μου από την Γκλορυ εξαιτίας των θεραπειών αλλά και της μεταμόσχευσης που ακολουθεί… είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έχω να αντιμετωπίσω ψυχολογικά… μόνο όσοι έχετε κατοικίδιο και το έχετε σαν οικογένεια θα με καταλάβετε.

Το δέσιμο μου μαζί της μοιάζει τρελό ακόμα και σε εμένα.. ξέρει ποτέ έχω ζάχαρα ψηλά η χαμηλά.. καταλαβαίνει πότε δεν είμαι καλά όταν πονάω βάζει τη μουσούδα της εκεί που πονάω… με προστατεύει, με αγαπάει, με περιμένει να γίνω και πάλι καλά…
Επειδή με ρωτάτε τώρα ζει με την κουμπάρα μου που την έχει σαν 4ο παιδί της (αφού έχει ήδη 3) κοιμάται αγκαλιά με τον βαφτισιμιό μου και παίρνει όση αγάπη χρειάζεται και ακόμα παραπάνω για να είναι καλά . Όσο για την υγεία μου… συνεχίζω δυνατά όπως χιλιάδες άλλοι άνθρωποι που παλεύουν για την υγεία τους. Την Δευτέρα μπαίνω για την δεύτερη θεραπεία, νιώθω και πάλι δυνατή και έτοιμη.

Το μόνο που δεν θα συνηθίσω πότε είναι το τρύπημα στις φλέβες (όπως καταλαβαίνετε δεν μας τρυπάνε έτσι απλά μια φορά , επίσης πλέον δεν έχω φλέβες… όποτε κάθε φορά είναι αγώνας για όποιον προσπαθεί και τους ευχαριστώ…)

Δεν διαφέρω από κανέναν ασθενή ίσως είμαι πολύ πιο αδύναμη από πολλούς… παίρνω δύναμη από πολλούς… εγώ απλά το επικοινώνησα.. και το επικοινωνώ… Είμαι εδώ για να χαμογελάω και να θέλω να ζω Όπως και συ… και αφού εγώ μπορώ σίγουρα μπορείς και συ…Γίνετε δότες μυελού των οστών. Αιμοδότες και δότες αιμοπεταλίων βοηθήστε μας να ζήσουμε όπως εσείς. Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και τα μηνύματα θα κάνω πάντα ότι μπορώ να σας το επιστρέφω».