«Είμαι πολύ καλύτερα» – Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της Ρεγγίνας Μακέδου

2 Αυγούστου, 20227:53 ΜΜ

Ιδιαίτερα δύσκολο είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα για την Ρεγγίνα Μακέδου.

H χορεύτρια υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών και λόγω κάποιων επιπλοκών χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Πλέον, έχει επιστρέψει σπίτι της και δίνει εκεί τη μάχη της.

Η ίδια θέλησε το πρωί της Τρίτης (2/8) να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων σχετικά με την πορεία της υγείας της.

Όπως ανέφερε, τα πηγαίνει καλύτερα αλλά χρειάζεται προσοχή. Νιώθει κουρασμένη και πρέπει να δώσει χρόνο στο σώμα της για να συνυπάρξει με τον νέο μυελό.

Επίσης, σημείωσε ότι δεν κουβαλάει πια παντού τους ορούς, τρώει και έχει για παρέα τη μαμά της.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Το κορίτσι είναι πολύ καλύτερα, απομόνωση στο σπίτι. Προσέχω πολύ και προχωράμε! Γενικά αισθάνομαι πολύ καλά αλλά πολύ κουρασμένη, το σώμα θέλει χρόνο για να συνυπάρξει με τον νέο μυελό. Ο καινούργιος μυελός καταλαμβάνει το σώμα μου και βγαίνουν κάποιες παρενέργειες».

«Στο σπίτι κοιμάμαι άνετα, δεν κουβαλάω παντού τους ορούς, τρώω ζεστό φαγάκι και έχω παρέα τη μαμά μου. Μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα γίνω εντελώς καλά. Μπορεί λίγους μήνες, μπορεί πάνω από χρόνο. Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, εξετάσεις θα κάνω για χρόνια», πρόσθεσε.

Δείτε τις αναρτήσεις της

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News