Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
διάφοραΕίμαι παντρεμένος και θέλω να γυρίσω στην πρώην κοπέλα μου αλλά με...

Είμαι παντρεμένος και θέλω να γυρίσω στην πρώην κοπέλα μου αλλά με έχει μπλοκάρει από παντού και δεν μπορώ να τη βρω

Είμαι 36 χρονών, παντρεμένος με ένα αγοράκι. Πριν παντρευτώ είχα μία μακροχρόνια σχέση με μία κοπέλα, η οποία εκτός από πανέμορφη και καλή κοπέλα ήταν και πολύ υπομονετική. Άντεξε πολλά και ακόμα πιο πολλά μου συγχώρεσε. Δεν ήμουν σωστός απέναντί της. Την απατούσα συστηματικά, την υποτιμούσα και εκμεταλλεύτηκα την αγάπη και την καλοσύνη της χωρίς ποτέ να υπολογίσω τα αισθήματά της για μένα.

Μέσα στα πολλά εκείνη την εποχή πέθανε και ο πατέρας μου και αντί να την αφήσω να με στηρίξει, απομακρύνθηκα ακόμα περισσότερο. Η εποχή εκείνη ήταν πολύ άσχημη για μένα και δεν θέλω να τη θυμάμαι. Από το θάνατο του πατέρα μου και μετά την απατούσα φανερά χωρίς να προσπαθώ να κρυφτώ και παρόλο που ήξερα πως ήξερε, δεν με ένοιαζε καθόλου. Εκείνη εξακολουθούσε να κάνει υπομονή και να με περιμένει να γυρίσω κοντά της, αλλά εγώ αντί να τη σεβαστώ, τη χώρισα με ένα sms. Όταν σκέφτομαι τη συμπεριφορά μου απέναντί της ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Ήμουν απαράδεκτος και ίσως αυτό πληρώνω τώρα.

Από τότε έχουν περάσει 10 χρόνια αλλά ποτέ δεν την ξέχασα. Εξακολουθώ να την αγαπώ και να αισθάνομαι ενοχές.

Ο γάμος μου δεν είναι και στα καλύτερά του. Τη γυναίκα μου μπορεί να την αγαπάω, αλλά επικοινωνία πια μεταξύ μας δεν υπάρχει. Στην αρχή προσπάθησα να επικοινωνήσω με την πρώην κοπέλα μου μέσω Facebook, αλλά με είχε μπλοκάρει. Προσπάθησα και μέσω Instagram αλλά με είχε μπλοκάρει και εκεί. Ούτε τηλέφωνο μπορώ να την πάρω, ούτε sms να της στείλω, ούτε e-mail γιατί πραγματικά με έχει μπλοκάρει από παντού. Άλλαξε και σπίτι και δεν ξέρω πού μένει. Θέλω να της ζητήσω συγγνώμη και να κάνουμε μία νέα αρχή. Ναι, είμαι παντρεμένος, δεν το ξέχασα, αλλά δεν με νοιάζει. Τη θέλω πίσω.
Ζω για να την ξαναδώ και ονειρεύομαι τη στιγμή που η μοίρα θα μας ξαναφέρει κοντά. Δεν με νοιάζει για τη γυναίκα μου. Το διαζύγιο πλησιάζει και το ξέρουμε και οι δύο καλά. Το παιδί μου δεν θα πάψω να το βλέπω. Θα είμαι πάντα κοντά του και θα το στηρίζω, αλλά η γυναίκα αυτή – άργησα αλλά το κατάλαβα – είναι αυτό που πάντα ήθελα.

Τη θέλω και κάποια στιγμή θα τα καταφέρω, αλλά πώς; Έχει κόψει κάθε δίοδο επικοινωνίας. Τι να κάνω; Ως και στη δουλειά της την έψαξα, αλλά έχει παραιτηθεί εδώ και 3 χρόνια. Το ξέρω ότι έφταιξα αλλά θέλω να επανορθώσω…

Χάρης

Πηγή: singleparent.gr

Τα πιο σημαντικά