Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024
Ελλάδα«Είμαι μια χαρά, δεν έχω τίποτα» λέει ο Έλληνας που κόλλησε τη...

«Είμαι μια χαρά, δεν έχω τίποτα» λέει ο Έλληνας που κόλλησε τη μετάλλαξη Όμικρον

Ο Κώστας Αγγελάκης ο οποίος ταξίδεψε από το Γιοχάνεσμπουργκ στην Αθήνα και στη συνέχεια στα Χανιά απ όπου κατάγεται, ζει και εργάζεται στη Νότια Αφρική:

«Ακούγαμε στις ειδήσεις ότι τα κρούσματα στην Ελλάδα αυξάνονται ραγδαία και φοβήθηκα για lockdown. Αυτός ήταν ο λόγος που ήρθα πριν τις γιορτές» δήλωσε στην εκπομπή Live News.

O ίδιος αναφέρει ότι δεν γνωρίζει πώς κόλλησε κορωνοϊό, καθώς δραστηριοποιείται στην εστίαση και έρχεται διαρκώς σε επαφή με πολύ κόσμο.

Ο ασθενής «0» με τη νέα παραλλαγή του ιού που έχει προκαλέσει πανικό σε πολλές χώρες, παρά το γεγονός ότι οι επιστήμονες κάνουν λόγο για ήπια μετάλλαξη, αναφέρει ότι το μοναδικό σύμπτωμα που αισθάνθηκε ήταν κάποια μικρά τσιμπήματα στο στήθος. Έκτοτε, δεν έχει τίποτα άλλο και είναι καλά στην υγεία του:

«Είχα ένα τσίμπημα στον θώρακα»

«Χρόνια εργαζόμουν σε τρίτες χώρες και πάντα όταν ερχόμουν στην Ελλάδα απομονωνόμουν για τρεις με τέσσερις μέρες.

Το ίδιο τήρησα και τώρα, που είχαμε κορωνοϊό και ήταν πιο επικίνδυνο. Είχα μόνο ένα σύμπτωμα το οποίο όταν πήγα να κοιμηθώ το Σάββατο βράδυ ένιωσα ένα περίεργο τσίμπημα στο θώρακα, το οποίο συνέχισε. Κατάφερα και κοιμήθηκα, παρά την ενόχληση, και το πρωί που σηκώθηκα δεν ένιωσα κανένα σύμπτωμα» δήλωσε.

«Εγώ δεν έχω τίποτα, ούτε πυρετό ούτε δέκατα. Το οξυγόνο μου έγραφε 100 σήμερα που με μετρήσανε. Αλλά αν με ρωτάγατε αν θα ξαναέκανα το εμβόλιο, θα σας έλεγα ναι, θα το ξαναέκανα» είπε.Τα πιο σημαντικά