Είμαι η Βάλια και είμαι πάλι αρνητική. Δεν μου νοίκιασαν σπίτι επειδή δουλεύω στη ΜΕΘ

4 Δεκεμβρίου, 202010:42 ΠΜ
More videos

Απίστευτα μοιάζουν όσα καταγγέλλει νοσηλεύτρια, η οποία εργάζεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία.

Η Βάλια, σε ανάρτησή της στο Facebook, αποκαλύπτει πώς αντέδρασε τόσο ο ιδιοκτήτης διαμερίσματος, όσο και οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας, που είχε συμφωνήσει να νοικιάσει, όταν έμαθαν ότι εργάζεται σε νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, η νεαρή νοσηλεύτρια υποστηρίζει ότι πριν λίγο καιρό έδωσε εγγύηση για σπίτι που ήθελε να νοικιάσει και μια μέρα μετά ενημερώθηκε από τον ιδιοκτήτη ότι θα πρέπει να ακυρώσουν το συμβόλαιο, γιατί η πολυκατοικία έμαθε ότι δουλεύει σε ΜΕΘ.

“Μετράω 9 μήνες που εργάζομαι σε νοσοκομείο αναφοράς. Αρχικά ήταν όλα άγνωστα για όλους μας και ο φόβος επικρατούσε. Γνωστοί και φίλοι, μου έλεγαν πώς μπορώ και δουλεύω σε αυτές τις συνθήκες και με ρωτούσαν αν φοβάμαι. Φοβάμαι έλεγα αλλά προσέχω. Έχουμε υποστεί κοινωνικό ρατσισμό”, αναφέρει στην ανάρτησή της.

Και συνεχίζει: “Πριν λίγο καιρό έψαχνα να βρω σπίτι, βρήκα, το έκλεισα, έδωσα εγγύηση και μια μέρα μετά με πήρε ο ιδιοκτήτης να μου το ακυρώσει γιατί έμαθε η πολυκατοικία ότι δουλεύω σε ΜΕΘ και φοβήθηκαν ότι θα τους κολλήσω. Ξαφνιάστηκα. Στεναχωρήθηκα. Έκλαψα. Έκλεισα το τηλέφωνο και με δάκρυα στα μάτια έφυγα για την δουλειά. Ένιωθα οργή και θυμό. Οι συνάδελφοι μου και εγώ έχουμε υποστεί αρκετές φορές κοινωνικό ρατσισμό αυτούς τους μήνες και ας προσέχουμε και ας έχει γεμίσει η μούρη μας σπυριά και σημάδια από τις μάσκες”.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ανάρτηση:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News