Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
Ελλάδα«Είμαι γαλαζοαίματος»: O Αντώνης Σρόιτερ αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το επώνυμό...

«Είμαι γαλαζοαίματος»: O Αντώνης Σρόιτερ αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το επώνυμό του 

Ποδαρικό στην εκπομπή «Έλεος» με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη έκανε ο Αντώνης Σρόιτερ το βράδυ της Τρίτης (24/1). Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου του Alpha μίλησε για τη δημοσιογραφία, τον γάμο του με την Ιωάννα Μπούκη και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην προέλευση του επιθέτου του. «Αν το σκεφτείς είμαι γαλαζοαίματος», είπε, με την Αννίτα Πάνια να τον «συγκρίνει» με τα Στρουμφ.

«Το επίθετο Σρόιτερ είναι από παλιά γερμανική καταγωγή. Από μία σειρά Γερμανών που είχαν έρθει ως αυλικοί του βασιλιά Όθωνα. Τόσο πίσω», εξήγησε ο δημοσιογράφος.

Και πρόσθεσε αστειευόμενος: «Οπότε αν το σκεφτείς είμαι γαλαζοαίματος. Βέβαια αυτοί τότε σφουγγάριζαν».
«Δεν υπάρχει αρρωσταίνω»

Στη συνέχεια, μιλώντας για τη δουλειά του, παραδέχτηκε ότι «δεν υπάρχει το “αρρωσταίνω”, παρά μόνο αν πεθαίνεις. Δεν υπάρχει σήμερα δεν είμαι καλά».

«Παρουσιαστής ειδήσεων που δεν έχει πάθει κατάθλιψη τα τελευταία χρόνια είναι ήρωας. Περάσαμε από οικονομική κρίση, χρεοκοπία, πανδημία, πόλεμος και δεν ξέρω τι άλλο θα ξημερώσει, μόνο οι εξωγήινοι δεν έχουν έρθει», συμπλήρωσε.

Για τους συναδέλφους του, παρουσιαστές, ο Αντώνης Σρόιτερ είπε: «Στην Ελλάδα υπάρχουν λίγοι σταθμοί και λίγοι παρουσιαστές. Οι παρουσιαστές έχουν το καλό ότι είναι πάρα πολλά χρόνια για να είσαι τόσα χρόνια και να μην σε έχει ξεράσει όλο αυτό σημαίνει ότι κάτι κάνεις καλά. Είναι χαζό να πεις ότι είναι άχρηστοι παρουσιαστές που είναι στην TV εδώ και 20 χρόνια».
«Βαριέμαι συνήθως να τσακωθώ»

Επίσης, ο Αντώνης Σροίτερ αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο αποφεύγει τσακωμούς και εντάσεις. «Δεν είμαι αυτός ο τύπος που θα με σπρώξεις και θα με κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά 9 στις 10 περιπτώσεις είμαι πάρα πολύ ήρεμος. Είναι το ύφασμα τέτοιο, ότι πάμε να κάνουμε μια δουλειά και τσακωνόμαστε αργότερα. Μετά βαριέμαι συνήθως να τσακωθώ, οπότε περνάει αυτό», είπε.

«Τους βαριέμαι πολύ τους τσακωμούς, ούτε στην προσωπική μου ζωή τσακώνομαι. Είναι το τέρας της αδιαφορίας, αυτός που δεν μιλάει. Νομίζω πως ο άνδρας στους καβγάδες, όσο λιγότερο μιλάει, τόσο περισσότερα κερδίζει», πρόσθεσε.

«Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 11 χρόνια, έχουν περάσει απ΄όλες οι στιγμές. Στις έντονες στιγμές, αλλάζω δωμάτιο, αλλάζω όροφο και στην τρίτη αλλάζω σπίτι, θα βγω βόλτα. Δεν είναι θέμα ψυχραιμίας, ειναι αυτοσυντήρησης. Εκείνη όμως γίνεται χειρότερα», εξομολογήθηκε για τις στιγμές έντασης με τη σύζυγό του.

Τα πιο σημαντικά