«Είμαι Διευθύντρια 9 Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και υπεύθυνη 13 ιδιωτικών. Είμαι αντίθετη με τον εμβολιασμό.»

Σεπτέμβριος 30, 2017 6:14 ΜΜ
More videos

Μια ανάρτηση σε ομάδα του facebook από τον Απρίλιο του 2015 μιας πρώην διευθύντριας δημοτικών και ιδιωτικών παιδικών σταθμών μοιράζεται έντονα στο facebook αυτή την στιγμή που έχει να κάνει με τον τρόπο που αντιμετώπιζε η ίδια εδώ και χρόνια τον εμβολιασμό των παιδιών.

Η ανάρτηση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν την παράνομη πράξη που εδώ και τόσα χρόνια η συγκεκριμένη διευθύντρια επέλεξε να εφαρμόσει.

Η συγκεκριμένα διευθύντρια έγραψε τότε στην ανάρτηση της:

Είμαι Διευθύντρια 9 Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και υπεύθυνη 13 Ιδιωτικών. Είμαι αντίθετη με τον εμβολιασμό. Στον Κανονισμό λειτουργίας προκειμένου να γίνει εγγραφή παιδιού, απαιτείται η προσκόμηση  φωτοτυπίας του βιβλιαρίου υγείας όπου φαίνονται οι εμβολιασμοί. Έγγραφο σαν το παραπάνω εν έχει έρθει σε εμάς διότι δεν ανήκουμε στο Υπουργ. Παιδείας (δυστυχώς). Επομένως είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε τον Κανονισμό. Εγώ λόγω ιδεολογίας δέχομαι υπεύθυνη δήλωση του γονιού ότι δική του ευθύνη δεν έχει εμβολιασθεί το παιδί, αναλαμβάνοντας προσωπικά την ευθύνη για ανυπακοή στον Κανονισμό. Τα προβλήματα κάποιων γονιών (εμβολιασμένων παιδιών) είναι τα μη εμβολιασμένα παιδιά τριτοκοσμικών χωρών. Προφανώς επειδή δεν εμπιστεύονται την αποτελεσματική προστασία των  εμβολίων που έχουν κάνει στα παιδιά τους

facebook

Την συγκεκριμένα δημοσίευση την έφερε στο φως ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αλικάκος.