Είμαι χωρισμένη και έχω 6 χρόνια ελεύθερη σχέση. Εκείνος δεν το προχωράει, τι να κάνω;

28 Μαΐου, 2022 1:01 ΜΜ
More videos

Είμαι 40 χρονών και χωρισμένη εδώ και αρκετά χρόνια. Τα τελευταία έξι χρόνια έχω ελεύθερη σχέση με έναν άντρα που μου δίνει όλα όσα δεν μπορούσε να μου δώσει ο πρώην μου: σεβασμό, ενδιαφέρον, κατανόηση…

Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι η σχέση μου δεν προχωράει, όχι ότι φταίει η σχέση που δεν προχωράει αλλά ο σύντροφός μου.

Αυτός δεν προχωράει. Είμαστε στάσιμοι 6 χρόνια, τα ίδια και τα ίδια και πέρα από το σεξ τίποτα ουσιώδες.

Γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων λίγο αφότου πήρε και εκείνος διαζύγιο.

Ήταν παντρεμένος πολλά χρόνια και χώρισε γιατί η γυναίκα του τον απατούσε.

Το δικό μου το διαζύγιο από την άλλη ήταν κοινή απόφαση με τον πρώην άντρα μου μετά από 12 χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι.

Φαίνεται χορτάσαμε ο ένας τον άλλον και αποφασίσαμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους.

Με τον άντρα που είμαστε τώρα μαζί συμβαίνει το εξής: έρχεται στο σπίτι μου, κάνουμε ό, τι κάνουμε, συνήθως μένει σπίτι μου το βράδυ, βγαίνουμε καμιά φορά για φαγητό, αλλά μέχρι εκεί.

Ούτε μου έχει γνωρίσει ποτέ κάποιον από τους φίλους του ή από την οικογένειά του ούτε όμως και έχει δηλώσει ενδιαφέρον να το κάνει και αντίστοιχα όποτε του λέω εγώ να τον γνωρίσω στους γονείς μου ή στις φίλες μου αρνείται πεισματικά. Δυστυχώς δεν καταλαβαίνει ότι με τη συμπεριφορά του με κάνει να νιώθω σαν να μην υπάρχω.

Εγώ από τη μεριά μου έχω μιλήσει για εκείνον και στο γιο μου και στις φίλες μου ακόμα και στον πρώην άντρα μου.

Ο γιος μου που μένει στο σπίτι του πρώην άντρα μου έχει τύχει να συναντήσει το σύντροφό μου κάποιες φορές αλλά μέχρι εκεί.

Όποτε του αναφέρω τους προβληματισμούς μου το ρίχνει στα παιδιά του, ότι έχουν πληγωθεί πολύ από το διαζύγιο με τη μαμά τους και δεν θέλει να τα αναστατώσει αλλά δεν καταλαβαίνω…

Τα παιδιά του δεν είναι τίποτα νήπια. Είναι 18 το ένα και 21 το άλλο.

Στην ηλικία που είναι θεωρώ πως μία χαρά μπορούν να επεξεργαστούν το γεγονός ότι ο μπαμπάς τους έχει σχέση με μία άλλη γυναίκα.

Τον αγαπώ και το σεξ μαζί του είναι τέλειο αλλά δεν μου αρέσει να νιώθω σαν την κρυφή ερωμένη που πρέπει να κρατήσουμε κρυμμένη μη τυχόν και την πάρει κάποιο μάτι και το πει σε όλους.

Τί να κάνω;

Διονυσία

Πηγή: singleparent.gr