«Είμαι 79 ετών», «Πάω σχολείο και το βράδυ δουλεύω σε απορριμματοφόρο» – Οι συγκινητικές ιστορίες του GNTM

12 Σεπτεμβρίου, 2022 11:12 ΜΜ
More videos

Το GNTM επιστρέφει γί’ ακόμη μία χρονιά (την ερχόμενη Δευτέρα 19/9) μέσα από τη συχνότητα του Star, ανανεωμένο και με τη Βίκυ Καγιά και πάλι στη θέση του κριτή. Γιατί εδώ που τα λέμε, το GNTM το καλό, το ορθόδοξο θέλει Καγιά για κριτή. Όπως θέλει και δυνατές ιστορίες των γυναικών που συμμετέχουν και φιλοδοξούν να γίνουν το επόμενο top model.

Γιατί όπως και να το κάνουμε, το GNTM είναι ένα ριάλιτι. Και το ριάλιτι που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να περιλαμβάνει και ιστορίες που θα συγκινήσουν τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό. Αλλά και θα περάσει και το δικό του μήνυμα, αυτό της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης που η βιομηχανία της μόδας υποστηρίζει ένθερμα τα τελευταία χρόνια.

«Είμαι 79 ετών», «Πάω σχολείο και το βράδυ δουλεύω σε απορριμματοφόρο»
Και αυτό το διαπιστώνουμε από το τρέιλερ του ριάλιτι μόδας που κυκλοφόρησε. Σε αυτό ακούγονται ιστορίες των συμμετεχόντων. «Είμαι 79 ετών», «Πάω σχολείο και το βράδυ δουλεύω σε απορριμματοφόρο», «Είμαι 47 και νιώθω 17» λένε κάποιες από τις υποψήφιες, κάνοντας τη Βίκυ Καγιά να ξεσπάσει σε κλάματα. Και να τονίσει πως η μόδα, πλέον, έχει γκρεμίσει τα στερεότυπα και δεν έχει σημασία η ηλικία.

Δείτε το τρέιλερ: