Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
διεθνή«Είμαι 52 χρονών έχω ήδη 11 διαζύγια και δε θα σταματήσω να...

«Είμαι 52 χρονών έχω ήδη 11 διαζύγια και δε θα σταματήσω να παντρεύομαι μέχρι να βρω τον ιδανικό άντρα»

Στα 52 μου έχω ήδη 11 διαζύγια. Δε θα σταματήσω τους γάμους μέχρι να βρω τον έναν και μοναδικό ιδανικό άντρα

Στα 52 της, η Μονέτ έχει παντρευτεί έντεκα φορές και το ταξίδι της προσφέρει μία μοναδική ματιά στην πολυπλοκότητα των σχέσεων και την ανθρώπινη καρδιά.

Η ιστορία της Μονέτ ξεκινά με μια απλή δήλωση αγάπης στο γυμνάσιο, που οδηγεί στον πρώτο της γάμο. Αυτό το αρχικό βήμα στον κόσμο των ρομαντικών δεσμεύσεων έθεσε τις βάσεις για μια ζωή που κάθε άλλο παρά συνηθισμένη θα ήταν. Με κάθε γάμο, από το να ξαναπαντρευτεί έναν πρώην σύζυγό του με την ελπίδα της αναζωπύρωσης της αγάπης μέχρι την παρορμητική φυγή στο Λας Βέγκας με έναν άντρα που γνώρισε στο διαδίκτυο, η Μονέτ έψαχνε για κάτι περισσότερο, κάτι βαθύτερο.

Ο γάμος του σχολικού έpωτα δεν κράτησε πολύ. Λίγο αργότερα, αποφάσισε να παντρευτεί κάποιον με τον οποίο θα περνούσε καλά, αλλά τελικά κατέληξε σε διαζύγιο. Το ίδιο έπαθε και με τον τρίτο και τέταρτο γάμο της.

Τι δηλώνει η 52χρονη για τα διαζύγια και τον… ιδανικό άντρα που ψάχνει;

Στην πέμπτη προσπάθεια, παρόλο που έγινε μητέρα, απέτυχε επίσης και η Μονέτ εξακολουθούσε να ψάχνει τον έναν και μοναδικό με τον οποίο θα είναι μαζί το υπόλοιπο της ζωής της. Ωστόσο, για τον πέμπτο της σύζυγο δήλωσε πως είναι ο έρωτας της ζωής της ίσως γι’ αυτό να τον παντρεύτηκε δύο φορές.

Έτσι δεν άργησε να έρθει και 6ος και 0 7ος γάμος, αλλά και τα διαζύγια τους. Μάλιστα τον έκτο της σύζυγο παντρεύτηκε δύο φορές! Κι ενώ κάποιοι προσπάθησαν να την φρενάρουν, εκείνη συνέχισε να ψάχνει τον ιδανικό σύζυγο.

1582

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τον όγδοο άντρα μου τον γνώρισα μέσω Διαδικτύου και μετά μια εβδομάδα βρεθήκαμε στο Βέγκας και παντρευτήκαμε». «Ο Νούμερο εννέα ήταν ένας πολύ χαρισματικός τύπος αλλά και το είδος του άντρα που δεν πρέπει να σε ελκύει! Με τον δέκατο σύζυγό μου γνωριζόμασταν από το δημοτικό, αλλά έπρεπε να παραμείνουμε δυο καλοί φίλοι. Ήταν λάθος που παντρευτήκαμε» δηλώνει σήμερα η 52χρονη γυναίκα.

Αυτό που είναι εντυπωσιακό με τη Μονέτ δεν είναι ο αριθμός των φορών που έχει παντρευτεί αλλά η ακλόνητη ελπίδα και η πίστη της στην αγάπη. Παρά τα πολλαπλά διαζύγια, δεν έκανε ποτέ γάμο νομίζοντας ότι θα τελείωνε. Κάθε φορά, ήλπιζε, «παρακαλώ ας είναι αυτό». Αυτό το μοτίβο ελπίδας, αγάπης και τελικής στενοχώριας καθορίζει όχι μόνο τους γάμους της Μονέτ, αλλά και την αδυσώπητη αναζήτηση μιας αδελφής ψυχής.

«Δεν παντρεύτηκα ούτε μια φορά έχοντας στο μυαλό μου ότι μπορεί να χωρίσω! Κάθε φορά που γνώριζα κάποιον, ένιωθα πως είναι ο ένας και μοναδικός που θα περάσω μαζί του την υπόλοιπη ζωή μου» εξομολογείται. «Αλλά δυστυχώς δεν γνώρισα ακόμα τον άντρα της ζωής μου και δεν θα σταματήσω να ψάχνω μέχρι να τον βρω», κατέληξε.

Τα πιο σημαντικά