«Είμαι 23 και η κοπέλα μου είναι 60. Λένε ότι είναι αηδιαστικό αλλά την αγαπώ»

11 Ιουνίου, 2021 9:53 ΜΜ
More videos

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να βλέπεις ένα ερωτευμένο ζευγάρι!

Ο έρωτας είναι πανέμορφος σε οποιαδήποτε μορφή του – ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μας… ξε(ι)νίσει. Όπως συνέβη σε πολλούς χρήστες του Tik Tok όταν είδαν αυτό το ζευγάρι που έχει 37 χρόνια διαφορά ηλικίας. Εκείνος είναι 23 και η… κοπέλα του 60, ο ίδιος όμως ισχυρίζεται ότι είναι η μία και μοναδική του αγάπη.

Ο 23χρονος ανεβάζει βιντεάκια στα οποία μοιράζεται αποσπάσματα της καθημερινότητάς του με την 60χρονη φίλη του. Το ζευγάρι έχει γίνει στόχος αρνητικών σχολιασμών. Αρκετοί χαρακτηρίζουν τη σχέση του αηδιαστική και κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να κοροϊδεύουν το ρυτιδιασμένο πρόσωπο της συντρόφου του.

@ttvleolove_3

Drunk chronicles @oliver6060 lmao ##MACscaraface ##squiggly ##gf ##fy ##4u ##lover ##fypツ

♬ original sound – Leolove_3

Όταν ρωτήθηκαν αν ο περίγυρός τους συμφωνεί με την σχέση τους, και οι δύο απάντησαν ένα μεγάλο «ναι». Τα βίντεο, στα οποία το ζευγάρι μπορεί να χορεύει ή να φιλιέται έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες σχόλια και κάθε φορά γίνεται «μάχη» μεταξύ αυτών που πιστεύουν ότι η σχέση είναι ψεύτικη με σκοπό τη δημοσιότητα και σ’ αυτούς που θεωρούν ότι ο νεαρός εκμεταλλεύεται οικονομικά την 60χρονη.

@ttvleolove_3

She likes when I cook @oliver6060 #couplegoals❤️ #DADMOVES #fy #fup

♬ Jalebi Baby – Tesher

Ωστόσο, τίποτα δεν φαίνεται να πτοεί το ζευγάρι και μάλιστα ο 23χρονος υπερασπίζεται την επιλογή του λέγοντας πώς η κοπέλα του είναι το άλλο του μισό!

Για κάποιους αυτή η σχέση μοιάζει με παρωδία, αλλά δεν έλειψαν και υποστηρικτικά σχόλια από κάποιους καλοπροαίρετους οι οποίοι είπαν μια απλή αλλά μεγάλη αλήθεια: ο έρωτας είναι έρωτας.

@ttvleolove_3

Hi how you doing #Vibe #BestSeatInTheHouse #fypツ #couple #lilwayne #😏 #love #foryou #couplegoal #bigpur #lover #goingin #fup #mo #forypup #fy #baby

♬ I’m Goin In – Drake

Ακολουθήστε μας στο facebook: