Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΕιλıκρινής η Κόνι Μεταξά για Λευτέρη Πανταζή: «Πέρασαν πολλά χρόνια για να...

Ειλıκρινής η Κόνι Μεταξά για Λευτέρη Πανταζή: «Πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσω να τον σuγχωρέσω»

Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και η κόρη του Κόνι Μεταξά έκανε δηλώσεις για τον πατέρα της, αναφέροντας με ειλικρινή στάση πως πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσει να τον συγχωρέσει.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η νεαρή περφόρμερ παραδέχθηκε πως «με ρωτάνε πώς είναι να έχεις πατέρα τον Λευτέρη Πανταζή. Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί δεν ξέρω πώς είναι να μην έχεις πατέρα τον Λευτέρη Πανταζή. Για μένα αυτό ήταν η πραγματικότητά μου, η ζωή μου, η καθημερινότητά μου. Να ζω με έναν πατέρα ο οποίος είναι σούπερ σταρ».

Δείτε το βίντεο«Υπήρχε ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό που μπορούσε να αφιερώσει στην οικογένεια και στο παιδί του, που είναι φυσιολογικό και εννοείται πως τώρα που κάνω και γω αυτή τη δουλειά καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να κρατάς μια ισορροπία.

Πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσω να είμαι εντάξει με αυτό αλλά πλέον, ως καλλιτέχνης κι εγώ, μπορώ να τον δικαιολογήσω και να τον συγχωρέσω. Γιατί κάτι το οποίο δεν μου το έδωσε σε αυτόν τον τομέα, μου το έδωσε αλλού και με έχει μάθει πως να είμαι καλός επαγγελματίας και να δω τι δεν θέλω να κάνω εγώ όταν κάνω οικογένεια».

Στη συνέχεια, αποδεσμεύοντας ο Νίκος Χατζηνικολάου την Κόνι Μεταξά από την σύνδεση, ο Λευτέρης Πανταζής δεν έκρυψε την συναισθηματική του φόρτιση. «Είναι το σουξέ της ζωής μου. Με καταλαβαίνεις, έπρεπε όμως να είμαστε και εκεί. Έχεις περάσει και εσύ τέτοιες στιγμές στη ζωή σου, όπως και γω και όλος ο κόσμος. Δεν το ευχόμαστε σε κανέναν αλλά είναι της ζωής αυτά τα πράγματα. Νομίζω ότι χαλάλι».

Τα πιο σημαντικά