Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
διάφοραΕικóνες ντροπńς: Φωνές, βρıσıές και ξúλο μεταξú παικτών στо «Ι’m a Celebrity»...

Εικóνες ντροπńς: Φωνές, βρıσıές και ξúλο μεταξú παικτών στо «Ι’m a Celebrity» – Τα πλάνα που δεν κόπnκαν στο μоντάζ

Στο χθεσινό επεισόδιο του «I’m a celebrity get me out of here» του ΣΚΑΪ εκτυλίχθηκε ένα σοβαρό βίαιο επεισόδιο ανάμεσα σε δύο παίκτες που κατά σύμπτωση τυχαίνει να είναι βετεράνοι ποδοσφαιριστές.

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο επιτέθηκε στον Νίκο Βαμβακούλα, με τους συμπαίκτες τους να αποτρέπουν μια πιθανή ακόμα πιο έντονη κατάσταση που φαινόταν ότι θα οδηγηθεί σε βιαιοπραγία.

Η αφορμή ήταν μια δήλωση του Νίκου Βαμβακούλα που εξόργισε τον Πάτρικ Ογκουνσότο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πάτρικ συζητούσε με τον Τάσο Ξιαρχό για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι.

«Όταν μπαίνω μέσα στο παιχνίδι, δεν μπορώ να κάνω αυτά που κάνει ο Βαμβακούλας. Αυτό πρέπει να το καταλάβεις, το ίδιο είσαι κι εσύ. Εγώ είμαι αληθινός άνθρωπος. Όλος ο κόσμος με θέλει εμένα και θα το καταλάβετε όταν πάμε στην Ελλάδα», δήλωσε αρχικά ο Πάτρικ Ογκουνσότο με τον Νίκο Βαμβακούλα να του απαντάει: «Ποιος νοιάζεται ρε; Ούτε η μάνα σου δεν σε ξέρει, πλάκα μου κάνεις; Ούτε η μάνα σου δεν σε ξέρει».
Η φράση αυτή έκανε έξαλλο τον πρώην ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη ο οποίος επιτέθηκε πρώτα λεκτικά και μετά όρμησε στον Νίκο Βαμβακούλα αφού κατάλαβε κάτι διαφορετικό: «Δε θα λες ποτέ για την οικογένειά μου! Δεν θα μιλάς καθόλου! Δεν θέλω να ξαναπείς αυτή τη λέξη».
Oι συμπαίκτες τους προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά τον Πάτρικ από τον Βαμβακούλα, εξηγώντας στον πρώτο ότι η έκφραση δεν ήταν προσβλητική για τη μητέρα του, ζητώντας επίσης από τον δεύτερο να πει συγγνώμη στον Πάτρικ για την παρεξήγηση.
Τα πιο σημαντικά