Εικόνες ντροπής – Η νέα ακατάλληλη φωτογραφία του The Bachelor 2 που ξεπερνά κάθε προηγούμενο

24 Νοεμβρίου, 20219:21 ΜΜ
More videos

Ένα από τα νέα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Συγκεκριμένα, βλέπουμε μερικές από τις παίκτριες να φορούν μόνο τα μαγιό τους και να κάθονται γονατιστές, με τις πόζες τους να είναι αρκετά προκλητικές.

Η νέα ακατάλληλη φωτογραφία του The Bachelor 2 που ξεπερνά κάθε προηγούμενο:

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής: Αυτή είναι τελικά η νικήτρια του Bachelor 2;

Στο Vanda’s blog του Youweekly.gr εδώ και αρκετό καιρό σας έχουμε αποκαλύψει ποια είναι τα ονόματα των κοριτσιών του The bachelor 2 που φτάνουν στην τελική τριάδα (δείτε τα εδώ) και βρίσκονται μια ανάσα από την καρδιά του Αλέξη Παππά οπότε… καλό είναι να μιλάμε ανοιχτά από εδώ και πέρα!

Η Άννα, η Γιώτα και η Αθηνά New York είναι οι τρεις κοπέλες που κατάφερε να ξεχωρίσει ο εργένης και οι τέσσερις τους βρίσκονται ήδη στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης όπου αύριο, Παρασκευή 12/11 ξεκινούν και τα γυρίσματα του μεγάλου τελικού!

Το Youweekly.gr επειδή είναι χιλιόμετρα μπροστά κάθε φορά στην ενημέρωση, σας έχει αποκαλύψει επίσης ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια (δείτε εδώ φωτογραφία που βρίσκεται στην αγκαλιά του Αλέξη Παππά) ΑΛΛΆ… πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο πως υπάρχει ανατροπή σε αυτό που όλοι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν πως η κοπέλα που κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον και τελικώς την καρδιά του Αλέξη Παππά είναι όχι η Άννα που ξέραμε μέχρι τώρα αλλά η Αθηνά New York!

Σαν Youweekly.gr δεν θέλουμε να πάρουμε ακόμα θέση μέχρι να είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε 100% την συγκεκριμένη είδηση! Ωστόσο, δεν μπορούσαμε να μην σας μεταφέρουμε τις πληροφορίες αυτές…

Αναμένεται, θα επανέλθουμε!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News