Εικόνες φρίκης: 3χρονος βρέθηκε κακοποιημένος σε κλουβί γεμάτο έντομα – Άναυδοι οι αστυνομικοί

22 Σεπτεμβρίου, 2022 2:24 ΜΜ
More videos

Έπειτα από δώδεκα ώρες συνεχόμενης καταδίωξης, ένας ζευγάρι από το Hocking County του Ohio συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας στα δάση, περίπου 1,6 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του. Οι Αρχές ανέφεραν, ότι το ζευγάρι καταζητείτο, έπειτα από καταγγελία μιας γυναίκας, ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά και έπεσε θύμα ληστείας από τη Meghan Smith και τον Franklin TJ Varney, στην οικεία τους.

Οι Αρχές συνέχισαν λέγοντας, ότι το ζευγάρι εγκατέλειψε κακήν κακώς το σπίτι, όταν κατάλαβαν ότι η αστυνομία τους αναζητά, αφήνοντας πίσω τα δύο μωρά τους. Όταν οι αστυνομικοί εισήλθαν στο σπίτι, το θέαμα που αντίκρυσαν τους έκοψε την ανάσα.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Τα παιδάκια βρίσκονταν υπό την επίβλεψη της 61 έτους Ella Webb, μητέρας του Varney, και ήταν σε άθλια κατάσταση. Ο ίδιος ο Σερίφης είπε, ότι ποτέ στη ζωή του δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο.

“Το ενός έτους κοριτσάκι, κρατούσε μία πίπα μεθαμφεταμίνης (ισχυρό ναρκωτικό) και την έβαζε στο στόμα του. Το τριών χρονών αγοράκι βρισκόταν κλειδωμένο σε αυτοσχέδιο κλουβί, από το οποίο ήταν αδύνατον να βγει”, είπε ο Σερίφης Lanny North στα μέσα ενημέρωσης.

“Τα σκεπάσματα μέσα στο κλουβί ήταν λερωμένα με περιττώματα και προσπαθούσαμε να αποσπάσουμε ένα κυπελλάκι από το χέρι του. Το κυπελάκι είχε μέσα πράσινο γάλα. Και υπήρχαν έντομα τριγύρω. Δεν θέλω να διανοηθώ τι είχε φάει και πιει αυτό το παιδί…”

Σύμφωνα με τις Αρχές ο πατέρας των παιδιών έχει βαρύ μητρώο βίαιων συμπλοκών και παλαιότερο ένταλμα ενδοοικογενειακής βίας. Μάλιστα, δεν είχε εμφανιστεί σε δικαστήριο, στο οποίο κατηγορούνταν για διακίνηση ηρωίνης.

“Το να μπουν στη φυλακή δεν είναι αρκετό”, είπε ο Σερίφης North.

“Η γιαγιά είχε αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών, γιατί ο γιος της κρίθηκε ανίκανος -δεν μπορούσε ούτε τον εαυτό του να φροντίσει. Αποδείχτηκε, όμως, ότι κανείς τους δεν ήταν ικανός να φροντίσει αυτά τα παιδιά, τα οποία είναι τα πραγματικά θύματα όλης της ιστορίας…” κατέληξε ο ίδιος.

Τα παιδάκια βρίσκονται ήδη σε ανάδοχη φροντίδα.

Πηγή: dayton247now.com