Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΕικόνα που σοκάρει – Ο καρκίνος αλλοίωσε τον Δασκαλάκη. Οι συνάδελφοι του...

Εικόνα που σοκάρει – Ο καρκίνος αλλοίωσε τον Δασκαλάκη. Οι συνάδελφοι του τραγουδούν για να τον στηρίξουν

Ένας άνθρωπος έξω καρδιά .Ένας πολύ δοτικός τραγουδιστής που έχει “ταϊσει” πολύ κόσμο. Ένας φίλος πραγματικός και κουμπάρος μου. Ο Γιώργος Δασκαλάκης παλεύει με τον καρκίνο.

  • Υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες και αντιμετωπίζει με γενναιότητα τον θάνατο. Δίνει καθημερινά τις μάχες του. Άλλες φορές γονατίζει. Άλλες σηκώνεται και πάλι. Ξέρει ότι ο Θεός δίνει τα βάσανα και τις “καταιγίδες” σε καλούς ανθρώπους. Και αυτό το κίνητρο μαζί με τα δυο παιδιά του τον κρατάνε στην ζωή. 

Η εικόνα του σοκάρει. Η ψυχή του όμως δεν αλλάζει και ούτε θα αλλάξει. Και συγκινείται και δακρύζει όταν βλέπει πώς υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που τον στηρίζουν. Σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα που απαιτεί χιλιάδες ευρώ σε έξοδα.

Ο Ματθαίος Γιαννούλης και προς τιμήν του ήταν εκείνος που ξεκίνησε την πρωτοβουλία και κατάφερε να μαζέψει κοντά τους πολλούς γνωστούς τραγουδιστές που την ερχόμενη Δευτέρα θα δώσουν μια συναυλία για τον Γιώργο στο “Αγιονέρι” στο Περιστέρι.

311518214 1131509854462120 9168377521152648557 n 364x342 1

Όσα χρήματα μαζευτούν με διαφάνεια και “καθαρότητα” θα μεταφερθούν στον λογαριασμό του καλλιτέχνη για τα έξοδα του απο εδώ και στο εξής. Έξοδα πολλά σε θεραπείες ταξίδια στο εξωτερικό και χημειοθεραπείες.

Τα πιο σημαντικά