Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
Ελλάδα«Eίδωλο»: Έσπασε το ίντερνετ η εκκεντρική εμφάνιση της Παγώνη στα μπλε

«Eίδωλο»: Έσπασε το ίντερνετ η εκκεντρική εμφάνιση της Παγώνη στα μπλε

Έχουμε Πάσχα, η εστίαση άνοιξε και η ΕΡΤ διοργάνωσε ένα μικρό γλέντι στον κήπο του ραδιομεγάρου με αρκετούς καλεσμένους. Την παράσταση, όμως, έκλεψε η Ματίνα Παγώνη με το ιδιαίτερα εκκεντρικό λουκ της σε τόνους μπλε ελεκτρίκ.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με το ιδιαίτερο στυλ της, κερδίζοντας πολλούς υποστηρικτές με την αγάπη της για τη μόδα και με το πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Το ίδιο έκανε και σήμερα με τα χαρακτηριστικά μπλε γυαλιά της, απολαμβάνοντας την μπιρίτσα της στον κήπο του ραδιομεγάρου.

«Φάσιο άικο»

Φυσικά, η εμφάνιση αυτή ήταν αρκετή για να «λυγίσει» το Twitter. Όλοι είχαν κάτι να πουν για το ντύσιμο της κ. Παγώνη: άλλοι με χιούμορ και σκωπτική διάθεση, άλλοι με εκτίμηση για την στιλιστική τόλμη της.

Και κριτική

Αρκετοί πάντως ήταν και αυτοί που επέκριναν το γλέντι στον κήπο της ΕΡΤ, καθώς η κ. Παγώνη και οι υπόλοιποι καλεσμένοι δεν φορούσαν μάσκες.

Κάποιοι κατηγόρησαν τη Ματίνα Παγώνη για υπερβολική χαλαρότητα σε τόσους δύσκολους καιρούς. Υπεθυμίζεται πάντως ότι πέρα από πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ και από τις παρεμβάσεις της στην τηλεόραση, η κ. Παγώνη δεν είναι μέρος της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων και άρα δεν παίρνει αποφάσεις για την πανδημία.

Τα πιο σημαντικά