Είδε άντρα και ξέχασε τα λίγα ελληνικά της η Μέγκι: «Χάρηκα που ήρθα σε επαφή με ανδρικό πρόσωπο»

7 Νοεμβρίου, 20187:02 ΜΜ
More videos

O εγκλεισμός στο σπίτι μαζί με 20 κορίτσια περίπου ίδιας ηλικίας δεν είναι πάντα ένα εύκολο γεγονός, ειδικά όταν η συμβίωση γίνεται με ανταγωνίστριες μίας και μοναδικής θέσης νικήτριας με έπαθλο συμβόλαια. Η έλλειψη ενός άντρα φαίνεται κυρίως στην επικοινωνία των κοριτσιών του GNTM.

Στο χτεσινό επεισόδιο όμως αυτό άλλαξε αφού η δοκιμασία ενέπλεκε και έναν άνδρα, μαζί με τον οποίο οι παίκτριες θα εκτελούσαν μία δύσκολη απόστολή.

Όχι, δεν έπρεπε να πάνε γονυπετείς στην Τήνο, αλλά να φωτογραφηθούν μαζί του και να αναδείξουν το κραγιόν τους, στο πλάι του.

Οι περισσότερες αντιμετώπισαν τη συγκεκριμένη δοκιμασία με την ίδια χαρά που θα είχαν αν τους ανακοίνωνε η παραγωγή ότι θα κάνουν μπάνιο σε μια πισίνα με πιράνχας.

Και μόνο η σκέψη ότι θα έπρεπε να φιλήσουν ένα αγόρι (στο μάγουλο) τις έκανε να κοκκινίσουν από ντροπή. Εκτός από μία. Η Μέγκι αποδείχτηκε για άλλη μια φορά θεριό ανήμερο.

Όχι δεν ντράπηκε, αλλά το μούνταρε το μοντέλο και αφού το φίλησε έκανε τη δήλωση της ημέρας: «Χάρηκα πολύ που ήρθα σε επαφή με ένα αντρικό πρόσωπο».

Δείτε το βίντεο

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News