Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΕίχε κάνει και τις 3 δόσεις – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Είχε κάνει και τις 3 δόσεις – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Ο Νίκος Στραβελάκης είχε κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου την Πέμπτη 18/11 στο εμβολιαστικό κέντρο “Προμηθέας”.

Όπως είχε πει στο enikos.gr, είχε κάποια συμπτώματα γρίπης το Σάββατο, δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό του δηλαδή, και έκανε self test το οποίο βγήκε αρνητικό. Σε επικοινωνία που είχε με τους γιατρούς, του είπαν ότι είναι πιθανή παρενέργεια της τρίτης δόσης.

Την Κυριακή, ο δημοσιογράφος είχε ακριβώς τα ίδια συμπτώματα, με αποτέλεσμα να κάνει ξανά τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Ως εκ τούτου, όπως είχε αναφέρει στο enikos.gr, το Σαββατοκύριακο παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων, με αρνητικό τεστ και τους γιατρούς να μιλούν για παρενέργειες του εμβολιασμού. Τη Δευτέρα στις 8 πρωί, έκανε rapid test το οποίο επίσης ήταν αρνητικό. Ο γιατρός του τον συμβούλευσε να κάνει και μοριακό τεστ. Πράγματι, άμεσα, στις 9 το πρωί της Δευτέρας 22/11, έκανε PCR και το απόγευμα της ίδιας μέρας ενημερώθηκε πως διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Μιλώντας στο enikos.gr, ο Νίκος Στραβελάκης είχε κάνει λόγο για ανυπόστατα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ενώ γνώριζε ότι έχει κορονοϊό έκανε δελτίο. Όπως σημείωνε ο δημοσιογράφος στο enikos.gr, δεν θα έθετε ποτέ σε κίνδυνο την υγεία των συναδέλφων του.

Τα πιο σημαντικά