Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
celebrities«Είχα δακρύσει πάρα πολύ στο σπίτι»: Κατάθεση ψυχής από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Είχα δακρύσει πάρα πολύ στο σπίτι»: Κατάθεση ψυχής από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Στα παλιά γύρισε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για χάρη της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», αποκαλύπτοντας τις πιο προσωπικές της στιγμές.

Η ερμηνεύτρια αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από τα τραγούδια «Η επιμονή σου» και «Τα λέμε».

Ειδικότερα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για την “Επιμονή” είχαμε συναντηθεί με τον Κώστα Λειβαδά στο σπίτι του και μου το είχε παίξει στο πιάνο.

Πήγαμε στο στούντιο, γράψαμε το τραγούδι πάρα πολύ ωραία και ήρθε η μέρα που γυρίζαμε το βίντεο κλιπ, όπου είναι ό,τι πιο ωραίο έχω ζήσει.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ο λόγος που την έκανε να κλάψει

Παρότι ντρεπόμουν γιατί ήμασταν στο κέντρο της Αθήνας με πάρα πολύ κόσμο, να χορεύουμε και να τραγουδάμε, να παίζουν οι μουσικοί, να μας κερνάνε από τα μαγαζιά τσίπουρα και κρασιά, ο σκηνοθέτης είχε την πολύ όμορφη σκέψη να τρέχει με την κάμερα και εκτός από τα δικά μας πλάνα να ζητάει από τον κόσμο να μας χαρίσει ένα χαμόγελο. Κάτι που με είχε συγκινήσει πολύ. Όταν είδα το βίντεο κλιπ και έβλεπα από όλους αυτούς τους ανθρώπους τα χαμόγελα, θυμάμαι ότι είχα δακρύσει πάρα πολύ στο σπίτι και είχα συγκινηθεί. Το θεώρησα πάρα πολύ όμορφο», είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και συνέχισε:
«Είναι καλοκαίρι, έχω κυκλοφορήσει τον πρώτο και τον δεύτερο δίσκο, έχουμε γράψει ήδη τραγούδια με την Σάννυ Μπαλτζή και μου έκανε έκπληξη στο νησί μου. Έρχεται και μου διαβάζει τον στίχο από το “Τα λέμε”. Ξετρελαίνομαι! Βγαίνουμε το βράδυ, περνάμε καταπληκτικά, χορεύουμε, είμαστε πόσο χαρούμενες και γυρίζουμε στο σπίτι. “Τώρα τι θα γίνει με αυτό το τραγούδι; Πρέπει οπωσδήποτε να το δισκογραφήσουμε”.

Είχα βγάλει όμως πρόσφατα δίσκο και δεν γινόταν να ξαναμπώ στη διαδικασία. Ο καλός Θεούλης όμως τα έφερε έτσι όπου γίνεται η πρώτη μου μεγάλη συναυλία στο θέατρο Βράχων και κάνω πλέον εγώ έκπληξη στη Σάννυ έχοντας ετοιμάσει το τραγούδι», συμπλήρωσε επίσης η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. «Είναι ένα τραγούδι που πάντα, όταν την συναντώ, μας ενώνει, ένα τραγούδι το οποίο γουστάρουμε πάρα πολύ που το έχουμε δημιουργήσει. Ήμασταν μαζί από τη “γέννα” του μέχρι τώρα».


Τα πιο σημαντικά