Αίγυπτος: Τραγουδίστρια φυλακίστηκε επειδή έτρωγε προκλητικά μπανάνα σε βίντεο κλιπ

15 Δεκεμβρίου, 2017 9:36 ΠΜ
More videos

Σε δύο χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε μία τραγουδίστρια στην Αίγυπτο που προκάλεσε σάλο με το βίντεο κλιπ της. Η 25χρονη Σαϊμάα Αχμέντ, γνωστή με το ψευδώνυμο Shyma εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ της με εσώρουχα, να τρώει προκλητικά μια μπανάνα.

Η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο δικαστήριο φορώντας νικάμπ, ενώ όσο περίμενε την απόφαση διάβαζε το Κοράνι. Κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε για ακολασία και για τη δημοσιοποίηση απρεπούς υλικού. Η Shyma πρέπει επίσης να πληρώσει πρόστιμο 10.000 αιγυπτιακών λιρών (περίπου 450 ευρώ).

Επίσης της απαγορεύθηκε να τραγουδήσει ξανά ενώ λέγεται πως και η δισκογραφική της αναγκάστηκε να διακόψει την συνεργασία.

Από την πλευρά της η τραγουδίστρια είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι ο σκηνοθέτης περιέβαλε τις σκηνές στο βίντεο χωρίς την έγκριση της. Ο σκηνοθέτης καταδικάστηκε σε δύο έτη φυλάκισης, ερήμην.

 

Η Shyma μπορεί να εφεσιβάλει την καταδίκη της σε ανώτερο δικαστήριο. Στο επίμαχο βίντεο – που έχει τίτλο «I Have Issues» – η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίζεται σε μία τάξη γεμάτη νεαρούς άνδρες ενώ στον πίνακα ήταν γραμμένο «Τάξη #69».

[dailymail] [reader]

Ακολουθήστε μας στο facebook: