Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Εγώ το παιδί μου το ξέρω»: Λύγισε η μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη...

«Εγώ το παιδί μου το ξέρω»: Λύγισε η μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη για τις βαρύτατες καταγγελίες

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένο τις αποκαλύψεις γύρω από την καταγγελία της δικηγόρου και στελέχους του ΠΑΣΟΚ Ελένης Χρονοπούλου εναντίον του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό η μητέρα του μίλησε στον Alpha. Μεταξύ άλλων τόνισε πως ξέρει το παιδί της ό,τι γίνει θα φανεί μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Δεν ξέρω εγώ παιδί μου τίποτα να σου πω. Τι να σου μιλήσω… Εγώ το παιδί το ξέρω. Από εκεί και πέρα… Ό,τι γίνει, θα φανεί μετά τις εκλογές. Ό,τι είναι και δεν είναι, θα φανεί τότε. Λοιπόν, δεν λέω τίποτα άλλο, να είσαστε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του ευρωβουλευτή και ηθοποιού.
Από την πλευρά του, παιδικός φίλος του Αλέξη Γεωργούλη, που επικοινώνησε μαζί του, δήλωσε στον Alpha ότι «(Ο Αλέξης Γεωργούλης) είναι σοκαρισμένος. Δεν γνώριζε την καταγγελία. Μου είπε ότι δεν ισχύει τίποτα. Είναι ψύχραιμος και αποφασισμένος να δώσει τον αγώνα του. Δεν ήταν καθόλου φοβισμένος. Ζήτησε την άρση ασυλίας για να καθαρίσει το όνομα του». Τέλος θείες του που ζουν στη Λάρισα, τον χαρακτήρισαν «φιλότιμο παιδί» που «πιστεύει πολύ στο Θεό».
Τα πιο σημαντικά