«Εγώ φτιάχνω το μνήμα της κόρης μου, έτσι όπως καταντήσαμε»: Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελπίδας Χούπας που «έσβησε» στα Τέμπη

27 Μαρτίου, 20239:03 ΜΜ

Ο κύριος Χρήστος Χούπας θρηνεί την αγαπημένη του κόρη, Ελπίδα Χούπα που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη και όπως δήλωσε στην εκπομπή επιμελείται ο ίδιος λεπτομερώς το μνήμα της κόρης του.

Φανερά συγκινημένος, ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας, ενός από τα 57 θύματα της τραγωδίας που συγκλόνισε τη χώρα, περιέγραψε σήμερα στον ΑNT1 πώς είναι η ζωή του ίδιου και της συζύγου της μετά τον θάνατο της κόρης του.Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, το μνημόσυνο της νεαρής κοπέλας θα γίνει την 1η Απριλίου και το μνήμα, το φτιάχνει μόνος του, όπως θα άρεσε στην κόρη του.

Με σπασμένη φωνή λέει ο τραγικός πατέρας:

«Ξέρω τα γούστα της και το φτιάχνω εγώ. Έτσι όπως καταντήσαμε, φτιάχνω το μνήμα του παιδιού μου… Δεν είναι μόνο δύσκολο, είναι και επώδυνο».

Συνεχίζοντας αναφέρει ότι είναι πολύ βαρύ το κλίμα στο σπίτι τους: «Έχω μια γυναίκα η οποία κλαίει νυχθημερόν. Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε τα βραδια. Φέρνουμε σβούρες, να την παρηγορήσω εγώ εκείνη, να παρηγορήσει εκείνη εμένα».

Χρήστος Χούπας, πατέρας Ελπίδας: «Με πετύχατε την ώρα που φτιάχνω το μνήμα της»

«Τέσσερις εβδομάδες μετά και κλαίει πάνω από το μνήμα της κόρης του που το φτιάχνει ο ίδιος. Η υπόλοιπη κοινωνία οφείλει να κάνει βήματα πίσω στους ανθρώπους αυτούς και να δείξει ότι τους σέβεται και να μην κάνει οτιδήποτε στα μάτια αυτών των ανθρώπων που να φαίνεται προκλητικό», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Θα παραχωρούσα αυτά τα τ.μ. που είναι ποτισμένα με αίμα παιδιών να γίνει ένα μικρό εκκλησάκι. Το εκκλησάκι να το κάνει ο ΟΣΕ», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ ακολούθησε ένας έντονος διάλογος με την Άρια Καλύβα.

Α.Κ: Νομίζω συμφωνούμε σε ό,τι αφορά το timing. Ο άνθρωπος αυτός τώρα έχει δικαίωμα να αποζημιωθεί από την πολιτεία.

Γ.Λ: Έλα τώρα, ρε μην το κάνουμε τώρα σίριαλ, σε παρακαλώ πάρα πολύ

A.K: Να το κάνουμε, γιατί το συνεχίζεις; Εσύ το συνεχίζεις, όχι εγώ. Σε παρακαλώ…

Γ.Λ: Στην εκπομπή μου θα μου πεις και τι θα λέω… Συγγνώμη κιόλας, θα σου πάρω και την άδεια για να λέω την άποψή μου.

Α.Κ: Κι εγώ έχω δικαίωμα να απαντώ

Γ.Λ: Σου είπα εγώ να μην τοποθετείσαι; Σε φίμωσα;

Δείτε και το σχετικό ρεπορτάζ με τις δηλώσεις του πατέρα της Ελπίδας Χούπα:
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News