Έγκυος κομμώτρια αποφάσισε να μην κουρεύει πελάτες εμβολιασμένους για κορονοϊό

28 Ιουλίου, 2021 11:03 ΠΜ
More videos

Μια έγκυος κομμώτρια αρνείται να κουρέψει οποιονδήποτε έχει κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, λέγοντας σε όποιον πελάτη του κομμωτηρίου έχει εμβολιαστεί, απλά, να ακυρώσει το ραντεβού.
Όπως έγραψε η ίδια η κομμώτρια στη σελίδα του κομμωτηρίου της στο Facebook, το κομμωτήριο στην πόλη Μπάνμπουρι της δυτικής Αυστραλίας δεν κουρεύει εμβολιασμένους.
Η συγκεκριμένη ανάρτηση συνοδευόταν από τη φωτογραφία της εγκύου κομμώτριας.
Σύμφωνα με την ίδια, κατέληξε στη συγκεκριμένη απόφαση να μην κουρεύει όσους έχουν κάνει το εμβόλιο “με βαριά καρδιά”, αλλά έπρεπε να κάνει “ό,τι είναι καλύτερο για την ίδια και την οικογένειά της που μεγαλώνει”.

“Για όσους πελάτες βλέπω ακόμη, ειλικρινά τους ζητάω εάν έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό να ακυρώσουν το ραντεβού τους, καθώς δεν είμαι πλέον άνετη να κουρεύω εμβολιασμένους, μιας και πρέπει να κάνω ότι είναι καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου που τώρα μεγαλώνει” αναφέρει στην ανάρτησή της η Άμπι Λάκοκ.
“Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεχή υποστήριξή σας και ήταν με βαριά καρδιά που πήρα αυτή την απόφαση” συνεχίζει η κομμώτρια.
Το ποστ της κομμώτριας έγινε αμέσως viral στα social media και προκάλεσε ανάμικτες αντιδράσεις.
Κάποιοι θαύμασαν την απόφαση της Λάκοκ και της ευχήθηκαν τα καλύτερα με το μωρό της, λέγοντας πως υποστηρίζουν την άποψή της.
“Συγχαρητήρια και ευχαριστώ για την αντίστασή σου σ’ αυτό το εμβόλιο. Στα σίγουρα έχεις την υποστήριξή μου” έγραψε κάποιος.
Ωστόσο, πολλοί άλλοι έμειναν μπερδεμένοι από τη στάση της κομμώτριας, με κάποιον να την χαρακτηρίζει ως την πιο ανόητη που έχει ακούσει ποτέ.
“Νομίζω ότι οφείλεις να το ερευνήσεις το πράγμα λίγο περισσότερο” σχολίασε κάποιος άλλος.
“Το μέγεθος της άγνοιάς σου και την ανοησίας σου κόβει την ανάσα, νιώθω θλίψη για την οικογένεια που θα αποκτήσεις” σχολίασε ένας άλλος χρήστης, που δεν πήρες και πολύ θετικά την απόφαση της νεαρής κομμώτριας να σταματήσει να κουρεύει όσους πελάτες της έχουν εμβολιαστεί για κορονοϊό.